Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pinarello F12

Pinarello F12
Vytvořeno10.03.2024

... v té naší áaaleji, hrušky se váaalejí... :-D To si může prozpěvovat tak akorát soused za plotem. U nás se někdy neúměrně dlouho "povalují" nějaké ty kolokrámy ;-). I když, s tím povalováním to není až tak jednoznačné. Je to přeci hezký pocit, mít na očích takovej bonbónek, jak je třeba tohle Pinarello. Nejen příležitostný návštěvník, ale i my na něm vždy rádi spočineme pohledem...

Tohle Pinarello F12 po "Orlandovi", kterej na tom stejně moc nenajezdil, jsem ale nucenej nejspíš prodat... :-(. Stavba Kolochrámu je náročná a my čím dál častěji přepočítáváme grošíky, každá koruna je nyní zapotřebí. Sice ještě nepřišla ta pravá bída na kozáky a nemíníme to jen tak dopustit, ale...!

Takže zatím se držíme hesla J.Lucemburského: Toho bohdá nebude, aby český král/ kolokrámskej "voják" z boje utíkal ;-)!

Nicméně, pokud by se našel novej a hodnej páníček pro tuhle střelu velikosti 540 (dle geometrie Pinarello), tak mě asi nejspíš ukecá...

Nabídky piště do mailu: jakub.svoboda@kolokram.cz Ale ať vás zase není zbytečně moc...:-D

Díky za spolupráci.

Hezký den všem lidem dobré vůle (a fandům Pinarella zvláště :-P).

Cuba Libre

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies