Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Colnago C68 / nová barva, jak se vám líbí?

Colnago C68 / nová barva, jak se vám líbí?
Vytvořeno02.03.2024

Schody - nepřítel cyklisty! :-D Vážně?

Něco na tom asi bude. Vždy platilo, že jakmile jste pracně naakumulovali energii do nohou, vyladili formu a byla před vámi výzva ve formě nadcházejícího závodu nebo následující etapy, vyhýbat se schodům, jako čert kříži. Šetřit se v maximální možné míře. Traduje se například, že když na hotelu nefungoval výtah, musel mechanik nosit do schodů na zádech například takového borce, jakým byl Bernard Hinault. Asi na tom něco bude - s bolavejma nohama toho moc nevymyslíš...;-)

Ale všeho s mírou a s rozvahou. Když nás to neživí a naopak do toho sypeme z rodinných úspor, protože chceme mít radost z krásnýho kola, stojí za to občas se po těch schodech projít. Byla by přece škoda, nechat si ujít například tenhle kousek se stylizovaným trojlístkem ve znaku - COLNAGO C68 - v zajímavém designu.

Tak nebuďte líní a vyběhněte schody a dejte vědět, jak se vám líbí. Nebo zda jste se rovnou rozhodli...? ;-)

https://www.kolokram.cz/ramova-sada-colnago-c68-disc-hrrg-510-55-p277658/

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies