Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipo AD.ONE - zastavení v Kolochrámu

Cipo AD.ONE - zastavení v Kolochrámu
Vytvořeno24.03.2024

Kde se ale zastavit? Čemu dát pro tentokrát přednost? To není zrovna lehký rozhodování... ;-) No co, zavřeme oči a k čemu dojdeme... Nebojte, na ostatní se průběžně taky dostane.:-D

Ještě se zavřenýma očima přejíždím bříšky prstů opatrně po stroji ve stojanu a sám pro sebe hádám... Páky, oblouky, sedlo - pořád si netroufám, těch vjemů je zatím málo. Ale když nahmatám rámovou trubku, pomalu táhnu ruku, cítím, že jsem u krku řízení a! Mám jasno! Cipo AD.ONE! Ty noční šichty, kdy často kvůli klížícím se očím dělám už jen po paměti, se teď hodí :-D.

Takže zde máme další povedenej stroj "od Marka Cibulky", z dílny Kolokrámu, tentokrát aero model kola pod označením AD.ONE. Sada Ultegra Di2 včetně wattmeteru, karbonová kola Fulcrum Airbeat, a cena těsně pod 160 tisíci... Značka i-de-ál ;-)! Všechno jasné? Tak na co čekáte? ;-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies