Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Ceramicspeed Denmark Holstebro :)

Ceramicspeed Denmark Holstebro :)
Vytvořeno25.03.2024

Kousek piva, kousek přírody a kousek "smrti"... Aneb rychle a zběsile z Apeninského poloostrova během pár hodin až k Vikingům ;-)... Zběsile je myšleno zcela obrazně i když... Mastná pokuta za "pokus o průlet" přes Hamburg (dle místní policie jsme prý zapomněli požádat řídicí věž o povolení nadzvukové rychlosti :-D) se nakonec vyplatila :-D ... Redukční dieta volných prostředků v peněžence způsobila, že se bude hubnout opravdově :-D. No co, tukový zásoby jsou po zimě řádný... ;-).

Co jsme ale vlastně do pravlasti Vikingů přijeli pohledávat? Přijali jsme pozvání od našich přátel a obchodních partnerů z dánského Ceramicspeed. Dva dny a dvě noci jsme strávili v malebném, leč přes noc pro nás trochu ponurém městečku Holstebro. To má své kouzlo ale i své noční stíny.

Kdo z vás ještě neví, co je Ceramicspeed (že by pivovar? :-D) , nemusí se obávat. Postupně vám nadávkujeme v následující reportáži/reportážích po víkendu spoustu zajímavých informací a fotek. Prozatím tedy s námi můžete sdílet první dojmy po příjezdu. Takhle nás přivítalo Holstebro...

Tak hezký den všem lidem dobré vůle!

Cuba Libre.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies