Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Lopatárna

Vytvořeno22.06.2020

Úterý 16.6. - zdrhám z práce "jako zloděj" dřív :-D. V 17:30 totiž startuje Lopatárna v rámci Il Sano cupu, takže už zákonitě mi nezbývá čas na to, abych ještě nějakou dobu svědomitě "chrlil výrobky" :-D.

Jsem tu! Na startu chybí snad jen Petr Vakoč, jinak je tu každý velký profík z našich luhů a hájů. Zaručená kvalita i kvantita! Scénář je jasný: 60 bodovaných kol pro první dva na pásce, pojede se furt, každý kolo a bude to asi sakra rychlý!

Po startu jsem si uvědomil, že jsem tu 16 let nebyl a zároveň ale zjišťuji, že se vlastně nic nezměnilo. Je to jak nekonečný seriál, u kterého, když nevidíte milion dílů, tak o nic nepřijdete - takovej cyklistickej Dallas :-D. Jedou se bomby, kolo co kolo. Proplétat se a mačkat v rychlosti víc jak 50km/h mi chvilku dělá hluboké vrásky na čele.

Pár okruhů a zhruba tak ve čtyřicátém si zvykám na pohyb v balíku, který je neustále pohromadě - vrásky pomalu mizí, kůže se začíná vyhlazovat ... nebo je to tím větrem, co mi sviští kolem hlavy :-D?

Chtěl jsem pro sebe ukrást pár bodů, aspoň jedno bodování!!! Ale nejde to, spurt nemám a odjet nejde, teda aspoň mně ne.

Posledních 5kol do cíle - uteklo to zatraceně rychle, oči na šťopkách, jestli se náhodou ještě neotevře možnost nějakého nástupu a dojetí si pro body bez nutnosti spurtovat. Jenže v tuto chvíli se už ani moc netaktizuje a rychlost se konstantně zvyšuje kolo od kola...poslední propadne peklu! Nebo už tam jsem???:-D

Finální runda odzvoněna, poslední kilometr je snad mrknutím oka za mnou a projetí cílovou páskou. Vypínám garmin, nohy a hlavu.

Ještě mrknout na vygenerovaná data: 66km za 1h a 20 min., průměrem 49,3km/h. Hmmm, tak proto to tak uteklo... :-D.

Výsledek žádnej, ale trénink zatraceně dobrej a to se počítá!

Tak zase příště :).

Filip Lopatárna Lopatárna

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies