Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipollini NK1K - I.N.R.I.

Cipollini NK1K - I.N.R.I.
Vytvořeno04.06.2020

Všimněte si toho nápisu/"zkratky" nad hlavou mučedníka - že to znáte, že víte, co to znamená? Myslíte?

Takže:

podle Matoušova evangelia byla tato čtyři písmena připevněna nad Ježíšovou hlavou na kříži. Matouš tvrdí, že je to zkratka slov "Jesus Nazarenus Rex Iudaeorum (Ježíš Nazaretský král židovský)". Tato čtyři písmena však roznítila lidskou fantazii, a tak existují mnohé jiné výklady: Výklad: In Nobis Regnat lesus - V nás vládne Ježíš.

Křestanský výklad: Igne Naturae Renovatur Integra - Ohněm se příroda obnovuje. Racionalistický výklad: Insit Naturae Regina Isis - V přírodě dlí královna Isis. Výklad Crowleyho: Iammin Nour Ruach Jebuša - Voda, oheň, vzduch, země (tedy hebrejské názvy čtyř elementů). ...

Alchymistický výklad: Igne Nitrum Roris Invenitur - Ohněm se získává sůl z rosy. Výklad připisovaný rosenkruciánům: In Nomine Rationis Infallibilis - Ve jménu neomylného rozumu.

A nakonec výklad KOLOKRÁMský: Zákazníkova radost je "I" "N"aše "R"adost a vždy se budeme snažit abyste ji měli "I" vy!

Zde potvrzuje další spokojený zákazník se svým novým Cipem... Tentokrát zlatej model NK1K a za ním "zlatej" I.N.R.I. ... přesně takhle se pán přál (symbolicky) vyfotit ...

Cipollini NK1K

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies