Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

...makáme o 106 :-)

...makáme o 106 :-)
Vytvořeno03.06.2020

Vidíte to??? To všechno tady? Přátelé, to už se nedá nazvat "tvůrčím nepořádkem", to je prachsprostej bordel. Binec všude kolem, protože, přiznáme se, nestíííháme! Jedeme na plný pecky a pořád se to valí dál a dál. Nestíháme vybalovat ani balit, ale i přes to všechno musíme myslet i na zákazníky, kteří potřebují servis svého náčiní, protože neumožnit borcovi švihat, to by bylo trestuhodné!

... a kdo že se to sem tedy také zatoulal na servis? Možná nějakej slavnej závodník? Možná jen fanoušek značky a týmu Deceuninck...? Ať tak nebo tak, nicméně je to asi jedno, u nás dostane stejnej servis a službu mistr světa stejně jako "jen" běžnej smrtelník... Není čas, ptát se kdo je kdo, musíme makat do posledního dechu a potom ještě trochu přidat!

Cuba Libre

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies