Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Červeňák :) ....Cipollini RB1K

Vytvořeno07.05.2020
Tak - a máme tady "Červenáčka"! Už chybí jenom Rychlonožka a může se vyrazit - rychle, jako Rychlé šípy 😃! Tak - a máme tady "Červenáčka"! Už chybí jenom Rychlonožka a může se vyrazit - rychle, jako Rychlé šípy 😃! Jeden elektrizující (pro někoho:-D) pohled na detail elektrické Dury. Jeden elektrizující (pro někoho:-D) pohled na detail elektrické Dury. A tohle je CIPO Number 1 ! Cipollini RB1K THE ONE. A tohle je CIPO Number 1 ! Cipollini RB1K THE ONE. ... Cipo odložen (zatím) před hrobem. Vykonat s takovou cyklistickou svátostí pouť na svaté místo je téměř povinnost ... ... Cipo odložen (zatím) před hrobem. Vykonat s takovou cyklistickou svátostí pouť na svaté místo je téměř povinnost ... Stále znovu a znovu se můžeme přesvědčovat, že v jednoduchosti je krása - kombinace dvou základních barev, rudá a černá - a co to nadělá parády! Stále znovu a znovu se můžeme přesvědčovat, že v jednoduchosti je krása - kombinace dvou základních barev, rudá a černá - a co to nadělá parády! Svatostánek na Křížové hoře v pozadí jen stvrzuje - pouť vykonána ... Svatostánek na Křížové hoře v pozadí jen stvrzuje - pouť vykonána ... Přijet, sesednout, poklonit se, kdo se neumí modlit, stačí chvíli v klidu se zamyslet nad okolním světem a o svém místě v něm ... a zase nasednout a s klidem v duši vyrazit. Přijet, sesednout, poklonit se, kdo se neumí modlit, stačí chvíli v klidu se zamyslet nad okolním světem a o svém místě v něm ... a zase nasednout a s klidem v duši vyrazit. Tak dobře, ještě chvíli v klidu postojíme ... není kam spěchat. Tak dobře, ještě chvíli v klidu postojíme ... není kam spěchat. Když zrovna není to pravé, jasně modré nebe nad hlavou, tak alespoň to zářivé, červené CIPOLLINI! Když zrovna není to pravé, jasně modré nebe nad hlavou, tak alespoň to zářivé, červené CIPOLLINI!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies