Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

S-Works Tarmac aneb modrá je dobrá!

Vytvořeno30.03.2020

Pokud už jste viděli před časem naši "Růženku" alias růžovku Tarmac, tak tady máme prakticky to samý, jen takříkajíc v bleděmodrým (alespoň ten nápis :-D). Tak tedy zde stejnej příběh jako růžovka ... Jen v modrém kabátku. Stejná výbava a stejná cena pro dnešní den a to tedy 169.900,- Jen pro ten dnešní den, stojí za to žít, na Tarmac myslet jen a po jiném netoužit ... :-D My vám ho taky kdyžtak podržíme do zítřka! Co byste tedy ještě chtěli vědět? Fakt všechno stejný, jenom ta barva, vždyť to sami vidíte. Tak abychom moc nezdržovali povídáním, koukejte a jediný, co si můžete u každýho obrázku říkat je: ... tak kterou? Růžovou nebo modrou? Mamko, co ty na to? Nebo tu růžovku pro tebe??? https://www.kolokram.cz/kola/188836-silnicni-kolo-specialized-s-works-tarmac-satin-chameleon-cyan-blue-2019-56-vyprodej.html?search_query=s-works+tarmac&results=47 ... nejen malá Babetta by šla do světa! ... nejen malá Babetta by šla do světa! ... visí tady v karanténě, aby se vyvětral před odběrem ... ... visí tady v karanténě, aby se vyvětral před odběrem ... ... to víte, při loučení nám můžou vlhnout oči i ruce a nějaká ta kapka by mohla ulpět nejen na rámu, ale třeba i mezi pákami brzd  ... ... to víte, při loučení nám můžou vlhnout oči i ruce a nějaká ta kapka by mohla ulpět nejen na rámu, ale třeba i mezi pákami brzd ... Loučíme se s tebou, modrásku, a naposledy ještě přejíždíme očima po elegantních tvarech ... Loučíme se s tebou, modrásku, a naposledy ještě přejíždíme očima po elegantních tvarech ... ... nám se lesknou oči a tobě páky  ... ... nám se lesknou oči a tobě páky ... ... jasnější modrou na nás svítí tvoje jméno S-Works ... ... jasnější modrou na nás svítí tvoje jméno S-Works ... ... využijeme toho, že máš kola v luftě a naposledy si zatočíme klikama a přehodíme - ťuk, impulz a je to tam! Chodí to bezchybně, ostudu nám jistě neuděláš ... ... využijeme toho, že máš kola v luftě a naposledy si zatočíme klikama a přehodíme - ťuk, impulz a je to tam! Chodí to bezchybně, ostudu nám jistě neuděláš ... ... vyzkoušíme jak ve vzduchu sviští špice ROVALů ... ... vyzkoušíme jak ve vzduchu sviští špice ROVALů ... ... přejedeme prsty po ladných tvarech - jedno kde, třeba klidně tady ... ... přejedeme prsty po ladných tvarech - jedno kde, třeba klidně tady ... ... ještě poslední kontrola řetězu, jestli na něm neulpělo nějaké smítko a - měj se krásně a dělej novému pánovi jenom radost! ( a klidně ho nech někdy na silnici pořádně vytrápit, ať pozná, že každému jednou dojde  ...) ... ještě poslední kontrola řetězu, jestli na něm neulpělo nějaké smítko a - měj se krásně a dělej novému pánovi jenom radost! ( a klidně ho nech někdy na silnici pořádně vytrápit, ať pozná, že každému jednou dojde ...)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies