Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

S-Works Contador

Vytvořeno16.03.2020
Někdo klepe na dveře! Někdo klepe na dveře! No to je nám ale návštěva! Zde tedy jedna superleggera  .... starý a ukrutně lehký kolo , tedy promiňte, Tarmac SL4 v limitované edici Contador. Vyrobeno pouze 200kusů. Každý rám má své vlastní výrobní číslo - svoje rodné číslo ! No to je nám ale návštěva! Zde tedy jedna superleggera .... starý a ukrutně lehký kolo , tedy promiňte, Tarmac SL4 v limitované edici Contador. Vyrobeno pouze 200kusů. Každý rám má své vlastní výrobní číslo - svoje rodné číslo ! Kolik si jich může říct, že má Albertovo jméno na trubce? Kolik si jich může říct, že má Albertovo jméno na trubce? Tento rám se k nám vrátil za těch šest let už potřetí a věřte nebo ne, stalo se tak opět úplnou náhodou. Zákazník chtěl rám osadit mechanickou sadou a neměl k tomu potřebné koncovky a průchodky na lanovody . Tento rám se k nám vrátil za těch šest let už potřetí a věřte nebo ne, stalo se tak opět úplnou náhodou. Zákazník chtěl rám osadit mechanickou sadou a neměl k tomu potřebné koncovky a průchodky na lanovody . Sada Sram Red22 doplněna zajímavými a na to že hliníkovými, tak velmi lehoučkými koly od pana Rolfa. Sada Sram Red22 doplněna zajímavými a na to že hliníkovými, tak velmi lehoučkými koly od pana Rolfa. Tak nás u srdce zahřálo, že je Contík stále v dobré kondici a vypadá k světu! Tak adios amigos, astala maňana! A pozor! To nejsou provozní šrámy, tady se zvěčnil sám pan mistr! Tak nás u srdce zahřálo, že je Contík stále v dobré kondici a vypadá k světu!
Tak adios amigos, astala maňana! A pozor! To nejsou provozní šrámy, tady se zvěčnil sám pan mistr!
A tady je v základní verzi, kdy šel poprvé do světa. Nějaké ty změny tedy jsou patrné. Omotávka - Giro už skončilo , něco se změnilo taky co se týká pohonu a řazení,... ale pořád je to střela! A tady je v základní verzi, kdy šel poprvé do světa. Nějaké ty změny tedy jsou patrné. Omotávka - Giro už skončilo , něco se změnilo taky co se týká pohonu a řazení,... ale pořád je to střela!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies