Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipollini RB1K The One

Vytvořeno24.02.2020
... takhle už jsme ho viděli ... ... takhle už jsme ho viděli ... ... a ze vzdálenější pozice už vidíme, že to bude něco velkýho! A to doslova - velikost: XXL :-D ! ... a ze vzdálenější pozice už vidíme, že to bude něco velkýho! A to doslova - velikost: XXL :-D ! Tohle je teda CIPOLLINI pro velký kluky. Tohle je teda CIPOLLINI pro velký kluky. A dají se s ním dělat velký věci! A dají se s ním dělat velký věci! Zde názorně vidíme, že ke karbonu nejlépe pasuje co? Zase karbon! :-D Nebo si snad někdo myslí, že tam ty LW nepatří? Zde názorně vidíme, že ke karbonu nejlépe pasuje co? Zase karbon! :-D Nebo si snad někdo myslí, že tam ty LW nepatří? Na kvalitní kola - kvalitní galusky od Conti. Na kvalitní kola - kvalitní galusky od Conti. S tímhle rámem si nikdo jiný, než urostlý chlapík neporadí :-D. Ale proč by se třeba basketbalista nemohl projet na parádním kole? S tímhle rámem si nikdo jiný, než urostlý chlapík neporadí :-D. Ale proč by se třeba basketbalista nemohl projet na parádním kole? Matová struktura karbonu a sem tam nějaká ta bílá linka - stačí. Matová struktura karbonu a sem tam nějaká ta bílá linka - stačí. Krk je tak dlouhej, že by se tam to MC vešlo klidně dvakrát, ... třikrát :-D. Krk je tak dlouhej, že by se tam to MC vešlo klidně dvakrát, ... třikrát :-D. Sedlo taky asi déle vydrží pod šedesátikilovým borcem. Uvidíme, jak si poradí s velkým pánem ... Sedlo taky asi déle vydrží pod šedesátikilovým borcem. Uvidíme, jak si poradí s velkým pánem ... Tady tomu hejblátku je to fuk, kilo sem,. kilo tam, ... pořád funguje bezchybně Tady tomu hejblátku je to fuk, kilo sem,. kilo tam, ... pořád funguje bezchybně To LW už nějakou představu o doporučené maximální hmotnosti jezdce mají - tak převážíme (borce :-D) a uvidíme To LW už nějakou představu o doporučené maximální hmotnosti jezdce mají - tak převážíme (borce :-D) a uvidíme ... kliky? To se rozumí, že jsme vybrali delší ... ... kliky? To se rozumí, že jsme vybrali delší ... Na závěr malý "antracitový" šperk. Na závěr malý "antracitový" šperk.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies