Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

SW Tarmac, mechanika :)

Vytvořeno18.02.2020
https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/188768-silnicni-kolo-specialized-s-works-tarmac-sl6-satin-black-dura-ace-ksyrium-pro-vel-56.html?search_query=S-works+tarmac&results=50 Kdybyste se zaptali, nemáte náhodou tohle? Odpovíme - máme! Tarmac - tentokrát mechanická Dura a Mavic Ksyrium... Váha i přesto pod 6.8kg(!) a cenovka "lehce" nad 120 litrů :). Kdybyste se zaptali, nemáte náhodou tohle? Odpovíme - máme! Tarmac - tentokrát mechanická Dura a Mavic Ksyrium... Váha i přesto pod 6.8kg(!) a cenovka "lehce" nad 120 litrů :). Ještě nějaké otázky? https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/188768-silnicni-kolo-specialized-s-works-tarmac-sl6-satin-black-dura-ace-ksyrium-pro-vel-56.html?search_query=S-works+tarmac&results=50 Ještě nějaké otázky?
https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/188768-silnicni-kolo-specialized-s-works-tarmac-sl6-satin-black-dura-ace-ksyrium-pro-vel-56.html?search_query=S-works+tarmac&results=50
Je tady snad něco, co sem nepaří? Tady se budou těžko hledat nějaké "mouchy", což? Je tady snad něco, co sem nepaří? Tady se budou těžko hledat nějaké "mouchy", což? Vzhledově? Karbonový mat a sladěné decentní doplňky - když už něco nabízíme, snažíme se, aby to byla takříkajíc láska na první pohled - první dojem bývá nejdůležitější! Vzhledově? Karbonový mat a sladěné decentní doplňky - když už něco nabízíme, snažíme se, aby to byla takříkajíc láska na první pohled - první dojem bývá nejdůležitější! Tak si hlavně pamatuje, co vás jako prví napadlo, když jste na toho fešáka pohlédli?! Tak si hlavně pamatuje, co vás jako prví napadlo, když jste na toho fešáka pohlédli?! Značku už jistě máte s námi dávno spojenou a víte tedy, kam se obrátit - buď Liberec nebo K. Šenov - vždy přijdete na správné místo. Značku už jistě máte s námi dávno spojenou a víte tedy, kam se obrátit - buď Liberec nebo K. Šenov - vždy přijdete na správné místo. Sedlo - klasicky se snažíme vybrat to, co mu bude asi tak nejvíc slušet, ale rozhodující slovo bude mít vaše prdelka! Sedlo - klasicky se snažíme vybrat to, co mu bude asi tak nejvíc slušet, ale rozhodující slovo bude mít vaše prdelka! Veškeré komponenty kvalitou vždy zapadají do úrovně celého stroje. I tak ale zbývá prostor, dle vašich přání a možností, na případné změny ... Veškeré komponenty kvalitou vždy zapadají do úrovně celého stroje. I tak ale zbývá prostor, dle vašich přání a možností, na případné změny ... Kdo nezaregistroval hned na začátku - velikost 56. Kdo nezaregistroval hned na začátku - velikost 56. Zde - proměnné veličiny - délka, výška - podle vaší figury a požadovaného (ne)pohodlí :-D. Zde - proměnné veličiny - délka, výška - podle vaší figury a požadovaného (ne)pohodlí :-D. Osvědčené bowdeny a v nich ukrytá lanka - jak bývalo obvyklé. Osvědčené bowdeny a v nich ukrytá lanka - jak bývalo obvyklé. Naše "razítko" kvality ... Naše "razítko" kvality ... MAVIC v bezdušovém provedení ... MAVIC v bezdušovém provedení ... Tak jak tady, se vším všudy, stojí - je k mání. Teď už je to jen na vás ... my jsme připraveni. Tak jak tady, se vším všudy, stojí - je k mání. Teď už je to jen na vás ... my jsme připraveni.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies