Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

CIPOLLINI Allroad v dílně

Vytvořeno14.02.2020
Na dílně není čas na zahálku. Zima/nezima pomalu ale jistě končí a sezona se blíží a blíží ... Na dílně není čas na zahálku. Zima/nezima pomalu ale jistě končí a sezona se blíží a blíží ... ... a tak nám tady visí ve stojanu Allroad Army matt po servisu a přípravě na nadcházející sezonu . ... a tak nám tady visí ve stojanu Allroad Army matt po servisu a přípravě na nadcházející sezonu . To aby mohl majitel vyrazit třeba za svou milou cestou necestou, polem nepolem ... :-D. Jak je to psáno na vidli. (a správný směr mu pomohou udržovat LW Wegweiser - "směrníky", neboli ukazatele cesty :-D - s takovým náčiním to bude sranda! To aby mohl majitel vyrazit třeba za svou milou cestou necestou, polem nepolem ... :-D. Jak je to psáno na vidli. (a správný směr mu pomohou udržovat LW Wegweiser - "směrníky", neboli ukazatele cesty :-D - s takovým náčiním to bude sranda! Však taky jinak by tam MC ten svůj monogram jen tak zvěčnit nenechal. Však taky jinak by tam MC ten svůj monogram jen tak zvěčnit nenechal. My se tedy otáčíme na dílně, kola se točí v ložiscích a svět (cyklistický) se točí okolo krásných bicyklů ... Tak jako slunečnice každý den, otáčí se za sluncem, tak já také hlavu svou, otáčím jen za tebou - CIPO! My se tedy otáčíme na dílně, kola se točí v ložiscích a svět (cyklistický) se točí okolo krásných bicyklů ... Tak jako slunečnice každý den, otáčí se za sluncem, tak já také hlavu svou, otáčím jen za tebou - CIPO!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies