Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Sizing nového kola

Vytvořeno12.02.2020
Spousta lidí si myslí, že nastavení posedu je pro absolutní špičku a profíky. Není to tak docela pravda. Spousta lidí si myslí, že nastavení posedu je pro absolutní špičku a profíky. Není to tak docela pravda. Většina uživatelů (nezávodníků) si chce kolo užít a netrápit se na něm. Neřešit brnění rozkroku, bolest zad atd. Většina uživatelů (nezávodníků) si chce kolo užít a netrápit se na něm. Neřešit brnění rozkroku, bolest zad atd. Měření posedu je pro každého, kdo si chce jízdu užít bez laborování a poposedávání na sedle. Měření posedu je pro každého, kdo si chce jízdu užít bez laborování a poposedávání na sedle. Rádi Vám změříme sedací kosti, vysvětlíme principy proč a jak co funguje a na měření posedu k nám můžete přijet i vy. Rádi Vám změříme sedací kosti, vysvětlíme principy proč a jak co funguje a na měření posedu k nám můžete přijet i vy. Zde šlo o rychlý takzvaný sizing nového kola. Za normálních okolností je cyklistické oblečení nutností. Zde jsme trošku pracovali s tím, co bylo Zde šlo o rychlý takzvaný sizing nového kola.
Za normálních okolností je cyklistické oblečení nutností. Zde jsme trošku pracovali s tím, co bylo
Na kole se může dobře cítit každý a to je pak svezení :) Na kole se může dobře cítit každý a to je pak svezení :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies