Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

CIPOLLINI Bond Camouflage Grey

Vytvořeno10.02.2020
Jeden (James) Bond v kamufláži.... Velikost M a opět promo stroj, nejetý-ani metr, navíc na elektrice, tentokrát s Vicenzi od pana Campagnola na sadě Chorus EPS. Vyvolávací cena je, když je jaro za dveřmi, 99.000,- Kč s DPH! Více info případně prosím, do mailu: jakub.svoboda@kolokram.cz https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/186710-silnicni-kolo-cipollini-bond-camouflage-grey-chorus-eps-racing-4-vel-m.html?search_query=CIPOLLINI+Bond+Camouflage+Grey&results=1 A u zdi se nám to střídá - stíháte to sledovat? A u zdi se nám to střídá - stíháte to sledovat? Tentokrát 3T "s přívěskem" - ke stavbě jsme pozvali na pomoc dráteníky - ne snad proto, aby nám zdrátovali nějak pochroumaný stroj, ale aby natahali vedení pro řazení. Tentokrát 3T "s přívěskem" - ke stavbě jsme pozvali na pomoc dráteníky - ne snad proto, aby nám zdrátovali nějak pochroumaný stroj, ale aby natahali vedení pro řazení. ... nezdržujte se nesmysly, nejste tady kvůli té ceduli, ale kvůli tomu Bondovi - nepátrejte po tom, kdo kde bydlel, ale přemýšlejte, kde nejrychleji vybrat potřebný obnos. (u nás k dostání zdarma mapa nejdostupnějších bank a bankomatů v okolí) ... nezdržujte se nesmysly, nejste tady kvůli té ceduli, ale kvůli tomu Bondovi - nepátrejte po tom, kdo kde bydlel, ale přemýšlejte, kde nejrychleji vybrat potřebný obnos. (u nás k dostání zdarma mapa nejdostupnějších bank a bankomatů v okolí) ... vyzbrojený elektrickým Chorusem (11) ... vyzbrojený elektrickým Chorusem (11) ... a stejnojmennými ráfkovými brzdami. ... a stejnojmennými ráfkovými brzdami. ... doplněno Selle Italia se speciálním tvarováním ... ... doplněno Selle Italia se speciálním tvarováním ... ... co jí schází na kráse, vyvažuje funkčností. ... co jí schází na kráse, vyvažuje funkčností. Stačí impuls a cvak! Už jedete na malou ... Stačí impuls a cvak! Už jedete na malou ... Tady holt musíte "tahat" za páky, ale můžete si vybrat: přední, zadní, obě??? :-D Ale používat jenom když je to opravdu nezbytné! Raději ať to sviští! Tady holt musíte "tahat" za páky, ale můžete si vybrat: přední, zadní, obě??? :-D Ale používat jenom když je to opravdu nezbytné! Raději ať to sviští! ... občas ale musíte na nabíječku! ... občas ale musíte na nabíječku! Po delší době připomínka, že slavné "viktorky" pořád existují! Po delší době připomínka, že slavné "viktorky" pořád existují!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies