Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

SW Tarmac fialka

Vytvořeno31.12.2019
Taky máte rádi v tomto svátečním čase chvilku pohody a klidu u televize s pěknou pohádkou? Že se ptáme ... To asi většina z nás. Ale jestlipak víte, že existuje místo, kde se i pohádkový příběh může stát skutečností? Nevěříte, divíte se? Víte, kde se točila spousta oblíbených pohádkových příběhů? Správně - tady u nás, na severu. A my u nás v KOLOKRÁMu jsme něco té pohádkové energie z okolních míst načerpali a díky tomu umíme nevídané kousky ... Venku sice "pevnou" (:-D leckdy to až tak nevypadá) rukou vládnou zimní měsíce, ale vy si k nám klidně můžete přijít a jako ta zlá macecha nás vyhnat do zmrzlé krajiny třeba pro fialky ... no, i když se ti hodní strejdové měsíčkové budou snažit, bude z toho jen jedna "fialka" - zato ale spe-ci-ál-ní! SW Tarmac! ... jak jste si tedy přáli ... ... jak jste si tedy přáli ... ... tady je - od nás, z KOLOKRÁMu - i teď v zimě :-D! ... tady je - od nás, z KOLOKRÁMu - i teď v zimě :-D! ... a dokonce s elektricky vyhřívanou,promiňte - ovládanou přehazovačkou :-D. ... a dokonce s elektricky vyhřívanou,promiňte - ovládanou přehazovačkou :-D. Ale co není dnes, neznamená, že nebude zítra ... elektricky vyhřívaná omotávka do zimních měsíců zanedlouho nemusí být utopií - uvidíme ... Ale co není dnes, neznamená, že nebude zítra ... elektricky vyhřívaná omotávka do zimních měsíců zanedlouho nemusí být utopií - uvidíme ... Prozatím - tenhle SW je naprosto reálné zhmotnění vašeho snu z pohádky o fialkovém bicyklu :-D Prozatím - tenhle SW je naprosto reálné zhmotnění vašeho snu z pohádky o fialkovém bicyklu :-D S - jako Speciálně utrženo ve sněhu pro vás, nyní za speciální cenu :)! S - jako Speciálně utrženo ve sněhu pro vás, nyní za speciální cenu :)! Vidíte sami - sníh, fialkový odstín, ... tak co, splnili jsme přání? Vidíte sami - sníh, fialkový odstín, ... tak co, splnili jsme přání? Nebo na něj máme nasednout sami a dojet ještě pro jahody??? Nebo na něj máme nasednout sami a dojet ještě pro jahody??? Což o to, moc mu nechybí a dalo by se směle vyjet do zimní krajiny ... Což o to, moc mu nechybí a dalo by se směle vyjet do zimní krajiny ... Trochu nám sice při tom bude skrz sedlo táhnout na ..... :-D, ale co bychom pro vaši spokojenost neudělali! Trochu nám sice při tom bude skrz sedlo táhnout na ..... :-D, ale co bychom pro vaši spokojenost neudělali! ... možná jenom rychle vyměníme ty hadice za vhodnější ... ... možná jenom rychle vyměníme ty hadice za vhodnější ... ... a vyrážíme tedy pro, jak jste to říkali, jahody? O.K., taky seženeme! Pokud Vás uvedený model zaujal, více info v mailu jakub.svoboda@kolokram.cz ... a vyrážíme tedy pro, jak jste to říkali, jahody? O.K., taky seženeme!
Pokud Vás uvedený model zaujal, více info v mailu jakub.svoboda@kolokram.cz

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies