Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Colnago C64

Vytvořeno25.11.2019
Nad svým obrazem zoufám, slzy ve vočích mám, chvíli si rozbít ho troufám a chvíli zas doufám, že kazí ho rám... Nad svým obrazem zoufám, slzy ve vočích mám, chvíli si rozbít ho troufám a chvíli zas doufám, že kazí ho rám... Nad svým obrazem zoufám, slzy ve vočích mám, chvíli si rozbít ho troufám a chvíli zas doufám, že kazí ho rám... No jo, ale kterej - C64 nebo ten LW???:-D Asi nakonec bude chyba ve mně ... No jo, ale kterej - C64 nebo ten LW???:-D Asi nakonec bude chyba ve mně ... ... vykašlete se na zrdcado, koukejte na COLNAGO! ... vykašlete se na zrdcado, koukejte na COLNAGO! Nebo se zeptejte jako Sněhurka: ... kdo je na světě ... :-D ??? Nebo se zeptejte jako Sněhurka: ... kdo je na světě ... :-D ??? Nebudem se hádat, každý z nás má to nějaký svoje NEJ, ale zase přiznejme, že každý, když uvidí nebo uslyší Colnago, trochu se mu zježí chlupy na zádech ... :-D a kdo ví, kde ještě. Nebudem se hádat, každý z nás má to nějaký svoje NEJ, ale zase přiznejme, že každý, když uvidí nebo uslyší Colnago, trochu se mu zježí chlupy na zádech ... :-D a kdo ví, kde ještě. A to zatím stojí jen tak na nohách, co teprve až bude na nějakých šmrncovních kolech! A to zatím stojí jen tak na nohách, co teprve až bude na nějakých šmrncovních kolech! Karbonové (jako celý rám) pseudomufny potěší i staromilce a pamětníky. Karbonové (jako celý rám) pseudomufny potěší i staromilce a pamětníky. ... nás těší, že jsme mohli na tenhle kousek nalepit svoji značku, že jsme mohli zákazníkovi udělat radost. ... nás těší, že jsme mohli na tenhle kousek nalepit svoji značku, že jsme mohli zákazníkovi udělat radost. A těšíme se spolu s ním, až se všechny tyhle montážní otvory začnou zaplňovat ... A těšíme se spolu s ním, až se všechny tyhle montážní otvory začnou zaplňovat ... ... číslo "občanského průkazu" zde ... ... číslo "občanského průkazu" zde ... ... klidně použitelná i jako dekorační prvek na psací stůl v kanceláři ... pěkná práce! ... klidně použitelná i jako dekorační prvek na psací stůl v kanceláři ... pěkná práce! A samozřejmě nezbytný Ernestův autogram! Tak to je ono! Tak co? Kazí vám ten rám pohled? Dááám si kafe do jedu a klapky na voči, snad se to vo, no votočí ... :-D:-D A samozřejmě nezbytný Ernestův autogram! Tak to je ono! Tak co? Kazí vám ten rám pohled? Dááám si kafe do jedu a klapky na voči, snad se to vo, no votočí ... :-D:-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies