Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

SW Tarmac duhovka :)

Vytvořeno19.11.2019
Na dílně se nezahálí - dnes jsme se specializovali na Specialized. SW Tarmac. Na dílně se nezahálí - dnes jsme se specializovali na Specialized. SW Tarmac. Na dílně se nezahálí - dnes jsme se specializovali na Specialized. SW Tarmac. A pustili jsme se do toho. Hned jsme, takříkajíc, řízli do živého :-D... A pustili jsme se do toho. Hned jsme, takříkajíc, řízli do živého :-D... ... když se kácí les, létají třísky, když se řeže karbon, práší to ... ... když se kácí les, létají třísky, když se řeže karbon, práší to ... Zdánlivý nepořádek :-D . Ne ne, nářadíčko na svém místě a připravené komponenty - takže by se spíš dalo říct, že jde o takový tvůrčí nepořádek - zakrátko se vše přemístí na určené pozice na rámu. Zdánlivý nepořádek :-D . Ne ne, nářadíčko na svém místě a připravené komponenty - takže by se spíš dalo říct, že jde o takový tvůrčí nepořádek - zakrátko se vše přemístí na určené pozice na rámu. Naštestí víme, kam co patří - občas :-D. A jak se říká - když nevím, tak se zeptám :-D. Naštestí víme, kam co patří - občas :-D. A jak se říká - když nevím, tak se zeptám :-D. Ono si to většinou "řekne" samo. Třeba sem nám stejně nic jinýho nepasovalo :-D. Ono si to většinou "řekne" samo. Třeba sem nám stejně nic jinýho nepasovalo :-D. A tak se nám ten chameleon doslova mění před očima. A tak se nám ten chameleon doslova mění před očima. Občas mrkneme do pokynů, jestli ještě někde není třeba řezat - tady asi už ne? :-D Tak jsme jenom zkontrolovali, jestli se točí. Jo, to druhý kolo sem nepasovalo, tak snad to takhle bude dobře??? :) Občas mrkneme do pokynů, jestli ještě někde není třeba řezat - tady asi už ne? :-D Tak jsme jenom zkontrolovali, jestli se točí. Jo, to druhý kolo sem nepasovalo, tak snad to takhle bude dobře??? :) ... kdo maže, ten ... pojede! ... kdo maže, ten ... pojede! Někdy je to na psychiku! Ta kolečka do sebe ne a ne zapadnout??? Že by tam ještě něco chybělo ...? Někdy je to na psychiku! Ta kolečka do sebe ne a ne zapadnout??? Že by tam ještě něco chybělo ...? ... léta praxe v oboru a máte "ručičky momenťáky" - dotaženo tak akorát. Výstupní kontrola bude asi zase bez práce :-D. ... léta praxe v oboru a máte "ručičky momenťáky" - dotaženo tak akorát. Výstupní kontrola bude asi zase bez práce :-D.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies