Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

S-Works Diverge

Vytvořeno25.10.2019
Aby těch Divergů nebylo málo, tady máte rovnou S-Workse. Tento krasavec s vesmírnou metalízou je z řady "Diverge" ten nejlehčí,nejdražší,nejrychlejší a nejbarevnější :) Tento krasavec s vesmírnou metalízou je z řady "Diverge" ten nejlehčí,nejdražší,nejrychlejší a nejbarevnější :) Najdete zde vychytávky jako SWAT BOX, kam si schováte třeba nářadí,duši, peníze. Žádný elektromotor tam nenajdete :) Najdete zde vychytávky jako SWAT BOX, kam si schováte třeba nářadí,duši, peníze.
Žádný elektromotor tam nenajdete :)
Osazení je kombinace Sram Red AXS tedy bezdrátové... Osazení je kombinace Sram Red AXS tedy bezdrátové... s přehazovačkou a kazetou Sram Eagle XX1. s přehazovačkou a kazetou Sram Eagle XX1. Však už to znáte. Takové kolo musí jet jak v terénu, tak na silnici. Však už to znáte. Takové kolo musí jet jak v terénu, tak na silnici. Pokud jste někdy přemýšleli, jak vypadá nejbarevnější kolo v ten nejbarevnější den, tak vypadá přesně tak :D Pokud jste někdy přemýšleli, jak vypadá nejbarevnější kolo v ten nejbarevnější den, tak vypadá přesně tak :D A že se počítá i s terénem, je jasný i z tohoto pohledu :) A že se počítá i s terénem, je jasný i z tohoto pohledu :) Vidíte tu malou páčku vlevo? :) Ano, to je ovládání teleskopické sedlovky. Vidíte tu malou páčku vlevo? :) Ano, to je ovládání teleskopické sedlovky. Kola opět v plné palbě - Roval CLX 32. Kola opět v plné palbě - Roval CLX 32. Future Shock jak známe i z nižších řad. Future Shock jak známe i z nižších řad. A jak se takové kolo vede? Asi stejně jako všechny ostatní, ale ta jízda už bude o něčem jiném.:) https://www.specialized.com/cz/cs/s-works-diverge/p/171315?color=264749-171315 A jak se takové kolo vede? Asi stejně jako všechny ostatní, ale ta jízda už bude o něčem jiném.:)
https://www.specialized.com/cz/cs/s-works-diverge/p/171315?color=264749-171315

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies