Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Phynova Six Day London den 1/6

Vytvořeno24.10.2019
Včerejší procestovaný a utahaný den měl svou daň v podobě 11h spánku. Naštěstí jsme se přes noc srovnali, ráno posnídali a poté vyrazili na dráhu. Začali jsme tím, že cestou proběhla preventivní kontrola, že s námi počítají. Naštěstí O.K a tak už jsme měli, stejně jako všechny další týmy, svůj plakátek s dresem a našími jmény na schodech cestou do středu dráhy. Tam, v "epicentru" má každý tým svou kabinu, kde jsme již měli nachystané vše, od závodního programu, až po gely a traťovky, které využijeme v průběhu závodů. Nebylo na co čekat, a tak jsem skočil do treter a šel se lehce rozjet na ovál, stejně jako většina závodníků. Po nezbytném rozpohybování následoval lehký oběd a následně předzávodní porada zakončená focením na zeleném plátně, ať do tý televize můžou ukázat, jaký jsme to fešáci. Pak už to šlo ráz na ráz. Takže jsme dali jen rychlé kafe a začalo to, proč jsme vlastně tady. Závodní program je tu celkem rozumný, takže jsme měli i mezi jednotlivými jízdami nějakou tu pauzu na sociální sítě a oddech v té naší kabince. Závody jsou to opravdu těžký, ale to se zase až tak není co divit :-D - s takovou konkurencí. Zatím jsme si sáhli jen párkrát na body, ale jsme bojovníci a ti se jen tak nevzdávají. Středeční program bude dost podobný, tak se těšte na víc zajímavých fotografií a postřehů, protože šatnu uprostřed oválu nesdílíme jen tak s někým! Ale to až příště, teď se jdu dát dohromady na to zítřejší klání. Denis Rugovac¨ Gladiátoři před vstupem do arény ... Gladiátoři před vstupem do arény ...
... no nazdar! Hned zkraje do plnejch! Kávový dýchánek to asi nebude, ale toho dejchání asi bude až až :-D. ... no nazdar! Hned zkraje do plnejch! Kávový dýchánek to asi nebude, ale toho dejchání asi bude až až :-D.
Tak jsme se našli :-D. Tak jsme se našli :-D.
Do zbroje! Do zbroje! Všechna nervozita zmizí, jakmile začnou kola hučet po palubovce ... Všechna nervozita zmizí, jakmile začnou kola hučet po palubovce ... Před pár lety se borci buď mohli dloubat v nose nebo, což bylo asi lepší:-D, koukali kolem, jestli tady nejsou nějaký pěkný holky ... Dnes máme "mobilní parťáky". Ale na ty holky by se stejně nemělo zapomínat:-D! Před pár lety se borci buď mohli dloubat v nose nebo, což bylo asi lepší:-D, koukali kolem, jestli tady nejsou nějaký pěkný holky ... Dnes máme "mobilní parťáky". Ale na ty holky by se stejně nemělo zapomínat:-D! Tak tohle je ten správnej cvrkot, to je ten šmelc, už nás "chytla řemenice" ... To se musí zažít na vlastní kůži! Tak tohle je ten správnej cvrkot, to je ten šmelc, už nás "chytla řemenice" ... To se musí zažít na vlastní kůži! ... ani se nemusíte ptát, kdo je kdo. Kolem dokola jsou samí borci, není čas na srandu ... ... ani se nemusíte ptát, kdo je kdo. Kolem dokola jsou samí borci, není čas na srandu ... ... hele, Eliu máš v zádech! Tak ho trochu povoď po oválu :-D! ... hele, Eliu máš v zádech! Tak ho trochu povoď po oválu :-D!
A kdo sebou na dráze pořádně mrskal, toho vyfotili :-D. A kdo sebou na dráze pořádně mrskal, toho vyfotili :-D.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies