Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Specialized Diverge X1

Vytvořeno10.10.2019
Prázdniny dávno skončily, školáci před měsícem začali další školní rok a cyklisté? Ti už vyhlížejí nové modely pro příští rok, rok 2020. Tak tady zrovna jeden máme ... Prázdniny dávno skončily, školáci před měsícem začali další školní rok a cyklisté? Ti už vyhlížejí nové modely pro příští rok, rok 2020. Tak tady zrovna jeden máme ... Prázdniny dávno skončily, školáci před měsícem začali další školní rok a cyklisté? Ti už vyhlížejí nové modely pro příští rok, rok 2020. Tak tady zrovna jeden máme ... Jak vzadu, tak i vepředu. Jak vzadu, tak i vepředu.
Pečlivě zakomponováno do stavby tak, aby byla zajištěna maximální funkčnost a zároveń i ochrana při náhodných karambolech - v terénu jeden nikdy neví ... Pečlivě zakomponováno do stavby tak, aby byla zajištěna maximální funkčnost a zároveń i ochrana při náhodných karambolech - v terénu jeden nikdy neví ...
Včetně sedla. Včetně sedla.
Pro lehký terén speciálně vyrobil Specialized:-D. Pro lehký terén speciálně vyrobil Specialized:-D.
Jediný pohled na vzorek a rozměr gumy - a hned víte, co si s tímhle nástrojem můžete dovolit. Jediný pohled na vzorek a rozměr gumy - a hned víte, co si s tímhle nástrojem můžete dovolit.
Cože? Už se vám zalíbil, máte zájem? Tak víte, na koho se obrátit! KOLOKRÁM. Cože? Už se vám zalíbil, máte zájem? Tak víte, na koho se obrátit! KOLOKRÁM.
Můžete jakkoliv upalovat, na kotoučové brzdy je také spoleh! Můžete jakkoliv upalovat, na kotoučové brzdy je také spoleh!
Převody a řadicí mechanismus vás také ve štychu nenechají! Každý si tam v každé situaci najde to "svoje" kolečko :-D. Převody a řadicí mechanismus vás také ve štychu nenechají! Každý si tam v každé situaci najde to "svoje" kolečko :-D.
Multifunkční kolty od Sramu padnou do rukou, což oceníte zvláště v terénu - jakobyste se drželi za rohy na biku. Multifunkční kolty od Sramu padnou do rukou, což oceníte zvláště v terénu - jakobyste se drželi za rohy na biku.
... tenhle "štěrkolet" vám to umožní - je na to stavěný! ... tenhle "štěrkolet" vám to umožní - je na to stavěný!
Diverge znamená něco jako "odklonit se" - v tomto případě se například můžete směle odklonit z naplánované asfaltové trasy a můžete to střihnout zkratkou přes šotolinku ... Diverge znamená něco jako "odklonit se" - v tomto případě se například můžete směle odklonit z naplánované asfaltové trasy a můžete to střihnout zkratkou přes šotolinku ...
Specialized DIVERGE X1 ... Specialized DIVERGE X1 ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies