Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

EB okem Kolokrámu PEL-MEL 2.

Vytvořeno26.09.2019
Tady si na expozici přizvali Melody makers :). Tady si na expozici přizvali Melody makers :). Tady si na expozici přizvali Melody makers :). Ať to má grády! Ať to má grády! Tady ať to má watty!!! (ať je co měřit) Tady ať to má watty!!! (ať je co měřit) … a ekologičtí aktivisté mohou hýkat nadšením! … a ekologičtí aktivisté mohou hýkat nadšením! Tohle!!! A nic jinýho(!) by se mělo hlavně opírat o sedlo! Takže – zadnici změřit a správné sedlo vybrat, to je, oč tu běží :) ... Tohle!!! A nic jinýho(!) by se mělo hlavně opírat o sedlo! Takže – zadnici změřit a správné sedlo vybrat, to je, oč tu běží :) ... Dron se občas vymkne kontrole a může vás praštit do hlavy. Pokud tam sedí pilot, je riziko minimální … Dron se občas vymkne kontrole a může vás praštit do hlavy. Pokud tam sedí pilot, je riziko minimální …
… někdy zůstával (nejen) rozum stát … :) … někdy zůstával (nejen) rozum stát … :)
Ani o víceméně dekorativní předměty tady nebyla nouze. Ani o víceméně dekorativní předměty tady nebyla nouze.
Někdy už je toho vymýšlení za každou cenu přece jenom až dost … Někdy už je toho vymýšlení za každou cenu přece jenom až dost …
Kouknu a vidím! Tady naopak není co vymýšlet, tady je jasné, o co jde :). Kouknu a vidím! Tady naopak není co vymýšlet, tady je jasné, o co jde :).
… neměli jste taky ve schránce??? :) … neměli jste taky ve schránce??? :)
Z tý záplavy kol mě může vyléčit jedině – kolo! Z tý záplavy kol mě může vyléčit jedině – kolo!
… právě je/byl :) čas říje! … právě je/byl :) čas říje!
… a já! … a já!
Jedem provětrat hlavy… Jedem provětrat hlavy…
… a vyzkoušet bavorský silničky. … a vyzkoušet bavorský silničky.
… dva, tři, čtyři, … no, tolik jich máme i u nás na krámě. … dva, tři, čtyři, … no, tolik jich máme i u nás na krámě.
Das Model! :) Das Model! :)
A testovací řidič. A testovací řidič. Automat na gumy. Že bychom ho prohodili s tím na hotelu??? Automat na gumy. Že bychom ho prohodili s tím na hotelu??? … co se to všechno uvnitř skrývá? … co se to všechno uvnitř skrývá? Dámské cyklo doplňky pro Arabský poloostrov? Dámské cyklo doplňky pro Arabský poloostrov? Ne zrovna jednoduchý způsob přepákování … Ne zrovna jednoduchý způsob přepákování … Rychlostí blesku může řadit jenom elektřina! Rychlostí blesku může řadit jenom elektřina!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies