Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Nový Epic HT

Vytvořeno25.09.2019
A proč ne zrovna v plné palbě? :) S-Works Epic HT 2020 ve své barvě "Chameleon", která jde těžko zachytit objektivem. S-Works Epic HT 2020 ve své barvě "Chameleon", která jde těžko zachytit objektivem. Tenhle krasavec dominuje svojí nízkou hmotností a jednoduchostí. Tenhle krasavec dominuje svojí nízkou hmotností a jednoduchostí. Kolo stojí na Shimanu XTR až na kliky, které určitě svojí kvalitou za zbytkem nezaostávají. Kolo stojí na Shimanu XTR až na kliky, které určitě svojí kvalitou za zbytkem nezaostávají. ... ... ... ... ... ... Řazení mimochodem působí velice robustně a chod je tvrdý, jak jsme zvyklí spíš u Sramu. Řazení mimochodem působí velice robustně a chod je tvrdý, jak jsme zvyklí spíš u Sramu. Tohle už je slušná pila. 51 zubů :) Tohle už je slušná pila. 51 zubů :) Tohle sedlo na kolech Specialized uvidíme častěji a častěji. Není to náhodou. Pro sportovní a závodní užití je bezkonkurenční. Tohle sedlo na kolech Specialized uvidíme častěji a častěji. Není to náhodou. Pro sportovní a závodní užití je bezkonkurenční. Ráfky jak jinak než karbonové. Zvednou kolo jak vzhledově, tak především jízdními vlastnostmi. Ráfky jak jinak než karbonové. Zvednou kolo jak vzhledově, tak především jízdními vlastnostmi. Odkud vítr vane? To je jasný. Z Kolokrámu :) Odkud vítr vane? To je jasný.
Z Kolokrámu :)
Tohle kolo prostě musí nadchnout každého. Tohle kolo prostě musí nadchnout každého. Pro více info zde: https://www.specialized.com/cz/cs/s-works-epic-hardtail-xtr/p/171130?color=264135-171130 Pro více info zde:
https://www.specialized.com/cz/cs/s-works-epic-hardtail-xtr/p/171130?color=264135-171130

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies