Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

EB okem Kolokrámu - De Rosa

Vytvořeno17.09.2019
Při nekončícím letošním bloudění v záplavě „spotřebního cyklo zboží ve stylu E-biků“ už jsme si chvílemi připadali jako básník F.Villon/… já u pramene jsem a žízní hynu … Copak tady už nenajdeme nějakej šperk, krásnou „stihačku“, srdcovku??? Našli! J Dokonce je tam i to srdíčko! De Rosa! Při nekončícím letošním bloudění v záplavě „spotřebního cyklo zboží ve stylu E-biků“ už jsme si chvílemi připadali jako básník F.Villon/… já u pramene jsem a žízní hynu … Copak tady už nenajdeme nějakej šperk, krásnou „stihačku“, srdcovku??? Našli! J Dokonce je tam i to srdíčko! De Rosa! Při nekončícím letošním bloudění v záplavě „spotřebního cyklo zboží ve stylu E-biků“ už jsme si chvílemi připadali jako básník F.Villon/… já u pramene jsem a žízní hynu … Copak tady už nenajdeme nějakej šperk, krásnou „stihačku“, srdcovku??? Našli! J Dokonce je tam i to srdíčko! De Rosa! Vidíte ho tam? Vidíte ho tam? Tak co vy na to? Tak co vy na to? Ještě to úplně nezapomněli, ti klucí italský! Ještě to úplně nezapomněli, ti klucí italský! Kdysi se tvrdilo, že když slavnej Pininfarina jenom položil ruku na auťák, tak všechny plechy na něm se už samy začaly kroutit a tvarovat do ladnejch tvarů – že by to fungovalo i u karbonových trubek? :) Kdysi se tvrdilo, že když slavnej Pininfarina jenom položil ruku na auťák, tak všechny plechy na něm se už samy začaly kroutit a tvarovat do ladnejch tvarů – že by to fungovalo i u karbonových trubek? :) Sice tady jenom stojí ve stojanu, ale už od pohledu – tohle pojede! Sice tady jenom stojí ve stojanu, ale už od pohledu – tohle pojede! A tenhle šedák? Taky, taky! A tenhle šedák? Taky, taky! Jo, tady jsme správně! Jo, tady jsme správně! Moderna a přesto je z toho cítit i nádech klasiky. Když se to povede, je to radost. Moderna a přesto je z toho cítit i nádech klasiky. Když se to povede, je to radost. Kdybyste si chtěli zajet napřesrok do Francie ukrást z pole nějakou tu slunečnici, budete mít skvělý mimikry! Kdybyste si chtěli zajet napřesrok do Francie ukrást z pole nějakou tu slunečnici, budete mít skvělý mimikry! … ani kováři ještě nevymřeli, bohudík! … ani kováři ještě nevymřeli, bohudík! A tak tady stojíme a koukáme … a je nám fajn. (.. všimnul sis, Karle, kolik holek chodí bez podprsenky? To je pěkná móda, viď?/Vesničko má, středisková) A na tohle se taky hezky dívá :). A tak tady stojíme a koukáme … a je nám fajn. (.. všimnul sis, Karle, kolik holek chodí bez podprsenky? To je pěkná móda, viď?/Vesničko má, středisková) A na tohle se taky hezky dívá :). … je to k zamyšlení … … je to k zamyšlení …
I na denním světle bude vypadat krásně – a co teprve v plný rychlosti! I na denním světle bude vypadat krásně – a co teprve v plný rychlosti!
Červená nemůže chybět – něco rychlýho, italskýho … tam prostě tahle barva patří! Červená nemůže chybět – něco rychlýho, italskýho … tam prostě tahle barva patří!
A tohle, tohle je tam vždycky! Máte to taky tak? :) A tohle, tohle je tam vždycky! Máte to taky tak? :)
Už bychom měli zase popojít dál, ale copak to jen tak jde? Už bychom měli zase popojít dál, ale copak to jen tak jde?
… bylo nám tady dobře. … bylo nám tady dobře.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies