Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

EB okem Kolokrámu - DMT

Vytvořeno16.09.2019
Jak byl na návsi jarmark, jeden z nejvyhledávanějších stánků měl vždycky švec! Nic naplat, museli jsme k mistru obuvnickému i tady. DMT. Jak byl na návsi jarmark, jeden z nejvyhledávanějších stánků měl vždycky švec! Nic naplat, museli jsme k mistru obuvnickému i tady. DMT. Jak byl na návsi jarmark, jeden z nejvyhledávanějších stánků měl vždycky švec! Nic naplat, museli jsme k mistru obuvnickému i tady. DMT. A co toho měli na pultě vyrovnanýho! To byly samý KT, KR, KM, SH, … kdo se v tom všem má vyznat??? :) Přistáli tady i nějací modrásci :). A co toho měli na pultě vyrovnanýho! To byly samý KT, KR, KM, SH, … kdo se v tom všem má vyznat??? :) Přistáli tady i nějací modrásci :). Aha, tak třeba tyhle upletený bačkůrky jsou ideální na … všechno to tam ti kluci šikovní popsali. Aha, tak třeba tyhle upletený bačkůrky jsou ideální na … všechno to tam ti kluci šikovní popsali. Je to paráda, když si může člověk vybírat. Samozřejmostí byla vždy i pohotová rada. O kladech, vlastnostech a všem možném se u jednotlivých párů dá dalekosáhle povídat, psát, ale! Není nad to, osobně si vyzkoušet! Je to paráda, když si může člověk vybírat. Samozřejmostí byla vždy i pohotová rada. O kladech, vlastnostech a všem možném se u jednotlivých párů dá dalekosáhle povídat, psát, ale! Není nad to, osobně si vyzkoušet! Tady si třeba můžete přečíst co, jak a proč funguje… Tady si třeba můžete přečíst co, jak a proč funguje… … jenže když už si jednou nazujete a zkusíte tenhle pletenej majstrštyk, sami budete mít chuť sednout a napsat oslavnou ódu. A hlavně už možná ani nic jinýho nebudete chtít. Nevěříte …? :) … jenže když už si jednou nazujete a zkusíte tenhle pletenej majstrštyk, sami budete mít chuť sednout a napsat oslavnou ódu. A hlavně už možná ani nic jinýho nebudete chtít. Nevěříte …? :) Jo, jedině výběr barevné varianty by vás mohl trošičku potrápit … Jo, jedině výběr barevné varianty by vás mohl trošičku potrápit … Co ještě dodat, v čem ještě poradit? Snad jen – vyberte si to nejlepší, vždyť je to pro vás!! Co ještě dodat, v čem ještě poradit? Snad jen – vyberte si to nejlepší, vždyť je to pro vás!!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies