Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

SW Tarmac

Vytvořeno24.08.2019
A zde jeden prodanej, starej dobrej Tarmac na klasickejch brzdách.... Jen pro info, příští rok už si u Spešlu kolo na ráfkový brzdy nekoupíme.... Už jen kotouče u nové řady :-( Za mě osobně rim brake forever:-D! Takže tak nějak stylově, černobíle poslední sbohem ... A zde jeden prodanej, starej dobrej Tarmac na klasickejch brzdách.... Jen pro info, příští rok už si u Spešlu kolo na ráfkový brzdy nekoupíme.... Už jen kotouče u nové řady :-( Za mě osobně rim brake forever:-D! Takže tak nějak stylově, černobíle poslední sbohem ... A zde jeden prodanej, starej dobrej Tarmac na klasickejch brzdách.... Jen pro info, příští rok už si u Spešlu kolo na ráfkový brzdy nekoupíme.... Už jen kotouče u nové řady :-(
Za mě osobně rim brake forever:-D! Takže tak nějak stylově, černobíle poslední sbohem ...
Je to tak, tyhle Rovaly budou chňapat čelisti brzd za ráfky - jako jedny z posledních. Je to tak, tyhle Rovaly budou chňapat čelisti brzd za ráfky - jako jedny z posledních. Všechno ostatní - "osvědčený standard" od S-Works. Všechno ostatní - "osvědčený standard" od S-Works.
Jak se říká, má všechno, co má mít - pedály si už namontuje šťastný majitel a začne ho, co nevidět, prohánět. Jak se říká, má všechno, co má mít - pedály si už namontuje šťastný majitel a začne ho, co nevidět, prohánět. Přesvědčte se sami - ani na řiditka jsme nezapomněli :-D ... Přesvědčte se sami - ani na řiditka jsme nezapomněli :-D ... ... lanka a kabely jsme natahali, ... ... lanka a kabely jsme natahali, ... ... stylové sedýlko usadili, ... ... stylové sedýlko usadili, ... ... koukáte dobře - taky S-Works! Tak, a je tady "nová doba", napříště už jen kotouče ...ať se nám to líbí nebo ne. Ale kdoví, nikdy neříkej nikdy! :-D ... koukáte dobře - taky S-Works! Tak, a je tady "nová doba", napříště už jen kotouče ...ať se nám to líbí nebo ne.
Ale kdoví, nikdy neříkej nikdy! :-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies