Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pirelli na Tour

Vytvořeno31.07.2019
Na Tour de France 2019 oslavil tým Mitchelton-SCOTT s Trentinem, Yatesem a Impeym čtyři vítězství na hadicích od Pirelli! Kdy je vyzkoušíte vy sami? (a nemusíte přímo na TdF! :-D) ... ku...! To jsou gumy! Ty letěj! :-D ... ku...! To jsou gumy! Ty letěj! :-D Héééj! Klidně bych to moh položit "až na ucho", Pirellky mě udržej! Héééj! Klidně bych to moh položit "až na ucho", Pirellky mě udržej! ... lepí tak akorát, perfektně odvalujou, já si pak můžu do toho kopce jenom letět - a ještě jsem ani jednou nehrábnul ... :D ... lepí tak akorát, perfektně odvalujou, já si pak můžu do toho kopce jenom letět - a ještě jsem ani jednou nehrábnul ... :D Dnes to není, že bych jel jak "na gumě", dnes jedu na gumách! PIRELLI! Dnes to není, že bych jel jak "na gumě", dnes jedu na gumách! PIRELLI!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies