Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Bianchi Oltre XR4

Vytvořeno31.07.2019
Zde jedna raketa na rámovce Bianchi v designu a limitované edici orla Rogliče :) ... Tak na tomhle Primož Roglič létá. Na Balkáně je sice jako pták populárnější galeb/racek, ale orel asi do hor pasuje víc... Tak na tomhle Primož Roglič létá. Na Balkáně je sice jako pták populárnější galeb/racek, ale orel asi do hor pasuje víc... Pojďme tedy na detaily - elektrickými impulzy ovládaná Shimano Ultegra. Pojďme tedy na detaily - elektrickými impulzy ovládaná Shimano Ultegra. "Opěrky" pod vaše tretry - LOOK. "Opěrky" pod vaše tretry - LOOK. Už je uvedeno v úvodu - rámový set BIANCHI Oltre XR4 - co jiného byste taky v téhle barvě čekali? Už je uvedeno v úvodu - rámový set BIANCHI Oltre XR4 - co jiného byste taky v téhle barvě čekali? Na hlavovce vyvedený orel v rozletu - jak symbolické! Na hlavovce vyvedený orel v rozletu - jak symbolické! Spolehlivý pracant, který nezklame - Sh. Ultegra - ne jenom že maká, ale taky pěkně vypadá... Spolehlivý pracant, který nezklame - Sh. Ultegra - ne jenom že maká, ale taky pěkně vypadá... ... stejně tak, jako ostatní komponenty sady. ... stejně tak, jako ostatní komponenty sady. Tady se píše něco o "rušičce" vibrací :-D . Vibrovat budou tedy pouze závistivci ... Tady se píše něco o "rušičce" vibrací :-D . Vibrovat budou tedy pouze závistivci ... V tomhle laku vypadá ještě exkluzivněji, než je běžné. V tomhle laku vypadá ještě exkluzivněji, než je běžné. No a kdyby se karbonovou stavbou přeci jenom nějaká ta "mikrovibrace" prosápala až sem nahoru, tak ten nepatrný zbytek vyřídí Prologo - a vaše prdelka si bude jenom hovět :-D. Vy se budete už jenom opájet pohledy do krajiny a na vydařené lakování stroje ... No a kdyby se karbonovou stavbou přeci jenom nějaká ta "mikrovibrace" prosápala až sem nahoru, tak ten nepatrný zbytek vyřídí Prologo - a vaše prdelka si bude jenom hovět :-D. Vy se budete už jenom opájet pohledy do krajiny a na vydařené lakování stroje ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies