Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Další Bond 2020 na paškál :)

Vytvořeno30.07.2019
... respektive další barevná varianta ... V rolích slavného agenta 007 se vystřídala řádka herců, Cipollini svého Bonda představuje také s různou vizáží ... V rolích slavného agenta 007 se vystřídala řádka herců, Cipollini svého Bonda představuje také s různou vizáží ... ... třeba takhle. ... třeba takhle. A stejně tak, jako filmový hrdina, tak i náš agent využívá nejmodernější techniku... A stejně tak, jako filmový hrdina, tak i náš agent využívá nejmodernější techniku... ... a všelijaké vychytávky. ... a všelijaké vychytávky. BOND, CIPOLLINI BOND! :-D BOND, CIPOLLINI BOND! :-D Klasické ráfkové brzdy se už asi opravdu staly "rušivým elementem", takže tady už nic... Klasické ráfkové brzdy se už asi opravdu staly "rušivým elementem", takže tady už nic... ... a na nábojích kol naopak přibyly kotoučky. ... a na nábojích kol naopak přibyly kotoučky. Změna je život - vždycky se najde něco, co lze poupravit. K tomu se v prospektu přidá graf znázorňující výpočty dalšího zpevnění už tak pevné konstrukce, lepší přenos energie a vy budete mít ještě jistější pocit, že ten karbonovej krám, co máte pod zadkem poletí vpřed jako šipka! :-) Změna je život - vždycky se najde něco, co lze poupravit. K tomu se v prospektu přidá graf znázorňující výpočty dalšího zpevnění už tak pevné konstrukce, lepší přenos energie a vy budete mít ještě jistější pocit, že ten karbonovej krám, co máte pod zadkem poletí vpřed jako šipka! :-) ... a to uhlí neuklízet, ať je vidět, že na to máme! (:-D Postřižiny) Proč se tedy nepochlubit, že dnes děláme z karbonu skoro všechno ... ať je to tedy vidět! ... a to uhlí neuklízet, ať je vidět, že na to máme! (:-D Postřižiny) Proč se tedy nepochlubit, že dnes děláme z karbonu skoro všechno ... ať je to tedy vidět! Místa bez propečené pleteniny se fakt na dnešních strojích už musí hledat ... :-D. Místa bez propečené pleteniny se fakt na dnešních strojích už musí hledat ... :-D.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies