Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

RB1K tricolore 2020

Vytvořeno20.07.2019
Kde bydlel ten Romeo, kam chodil za Julií, to jsme nějak nestihli dohledat. Pořád bylo totiž něco k vidění- třeba tady ten krasavec - RB1K TRICOLORE pro rok 2020. Kde bydlel ten Romeo, kam chodil za Julií, to jsme nějak nestihli dohledat. Pořád bylo totiž něco k vidění- třeba tady ten krasavec - RB1K TRICOLORE pro rok 2020. Kde bydlel ten Romeo, kam chodil za Julií, to jsme nějak nestihli dohledat. Pořád bylo totiž něco k vidění- třeba tady ten krasavec - RB1K TRICOLORE pro rok 2020. ... tady je psáno v rodným listu: čistokrevnej Ital ! ... tady je psáno v rodným listu: čistokrevnej Ital ! Všechno úhledně zkompletováno a "pod jednou vlajkou". Všechno úhledně zkompletováno a "pod jednou vlajkou". ... tak jak se vám líbí, THE ONE? ... tak jak se vám líbí, THE ONE? Kazeta jako nic - to bude nářadí tak akorát pro nějakýho fáru fofrníka, větrníka :-D. Slyšíte taky už ten svist kolem uší??? Kazeta jako nic - to bude nářadí tak akorát pro nějakýho fáru fofrníka, větrníka :-D. Slyšíte taky už ten svist kolem uší??? Je to holt ušlechtilej plnokrevník ... Je to holt ušlechtilej plnokrevník ... Můžete se nechat inspirovat označením a pokusit se taky vytvořit nějakej ten SUPER RECORD :-D! Stačí k tomu jen náležitě rozhejbat nohy, potažmo stroj ... Můžete se nechat inspirovat označením a pokusit se taky vytvořit nějakej ten SUPER RECORD :-D! Stačí k tomu jen náležitě rozhejbat nohy, potažmo stroj ... Myslíme, že přátelé detailisti si přijdou na své ... Myslíme, že přátelé detailisti si přijdou na své ... ... ať už se budou dívat z jakékoliv strany a pozice. ... ať už se budou dívat z jakékoliv strany a pozice. Je to tak! Howg! Je to tak! Howg! Za nás - to logo THE ONE už je vyvedeno konečně trochu profesionálněji. To předešlé řešení... nic moc :-D. Za nás - to logo THE ONE už je vyvedeno konečně trochu profesionálněji. To předešlé řešení... nic moc :-D. Etiketa od UCI je samozřejmost! S tímhle můžete směle na jakýkoliv závod - pokud se na to cítíte :-D. Etiketa od UCI je samozřejmost! S tímhle můžete směle na jakýkoliv závod - pokud se na to cítíte :-D. Kdo má dost ohebnou páteř, může za jízdy kontrolovat stav opotřebení brzdových špalíků :-D. Kdo má dost ohebnou páteř, může za jízdy kontrolovat stav opotřebení brzdových špalíků :-D. Lehkost je patrná z každého pohledu. Lehkost je patrná z každého pohledu. A nelehko je u srdce při pomyšlení na spoření... :-D. Ale kdo jde vytrvale za svým cílem ... A nelehko je u srdce při pomyšlení na spoření... :-D. Ale kdo jde vytrvale za svým cílem ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies