Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

A jak to vypadá když vás vezmou u Cipolliniho na večeři :)?

Vytvořeno21.06.2019
A jak to vypadá když vás vezmou v Cipollini na večeři :)? Asi takhle! Hezky se o nás kluci a holky italský starali! Byli jsme v nějaké vesničce, kousek od Mantovy, kde se narodil a žil slavný, možná dokonce nejslavnější italský automobilový závodník Tazio Nuvolari, přezdívaný "Ďábel z Mantovy" - závodil na motorkách a v autech a díky tomu, co předváděl, ho dodnes povinně musí každej Ital znát, ale zná ho i tak skoro celej svět - dodnes!) No a my, kolokrámníci, jsme se snažili neztratit se, být vidět a slyšet a taky pobavit sebe i všechny okolo ... Dorozumět se všemi možnými prostředky, když nám není ten italskej jazyk úplně vrozenej :). Bylo vidět, že když se chtějí lidé mezi sebou dorozumět, tak to prostě jde i bez dokonalé znalosti italštiny, češtiny, svahilštiny,... a místního koloritu :)! Domlouvat kšefty a jednat se musí vždy a všude, to není jen tak! Stejně tak je třeba občas držet krok i v jídle a pití, pak si s přáteli dát nějaký to viržinko, aby člověk neurazil :)... Tahle jednání jsou ve všech směrech dost náročná, co vám budu vykládat :). Tohle je tedy Cipollini a jsme rádi, že patříme do rodiny, do gangu nebo do la famiglia :)! Málem si nás tam nechali za mřížemi, jako cvičený opice :).... Hezký víkend všem! Cuba Libre Tady je Taziův památníček - kdo nezná, měl by si doplnit vzdělání a něco si o něm přečíst ... Tady je Taziův památníček - kdo nezná, měl by si doplnit vzdělání a něco si o něm přečíst ... ... to není tradiční italská zábava přehazování talířů okolo stolu :), to posíláme k doplnění - prázdnej žaludek po tréninku, to je masakr :)! ... to není tradiční italská zábava přehazování talířů okolo stolu :), to posíláme k doplnění - prázdnej žaludek po tréninku, to je masakr :)!
... a těch tekutin, co člověk vypotí! ... a těch tekutin, co člověk vypotí!
... cože? Ještě jednou naložit? Všechny??? ... cože? Ještě jednou naložit? Všechny???
Ale takhle se u nás futrujem všichni a pořád! Ale takhle se u nás futrujem všichni a pořád!
Impossibile! Ale jo, a klidně to otočíme třeba čtyřikrát :)! Impossibile! Ale jo, a klidně to otočíme třeba čtyřikrát :)!
Tiše, na nic se ho neptejte a naložte mu taky :). Tiše, na nic se ho neptejte a naložte mu taky :).
... chlapi, já už ale fakt nemůůůžu! ... chlapi, já už ale fakt nemůůůžu!
Eda s Taziem - Tazio s cigárem - on byl ve skutečnosti opravdu jenom takovej prcek, ale strašně divokej! Eda s Taziem - Tazio s cigárem - on byl ve skutečnosti opravdu jenom takovej prcek, ale strašně divokej!
... začneš zeleninou, ovocem, potom hodně masa a nějakej ten sejr, taky něco sladkýho a pořád to musíš prolejvat ...! :) ... začneš zeleninou, ovocem, potom hodně masa a nějakej ten sejr, taky něco sladkýho a pořád to musíš prolejvat ...! :)
Doprej apetýt je nakažlivej! Doprej apetýt je nakažlivej!
Kluci, to teda čumíme! Takhle :)! Kluci, to teda čumíme! Takhle :)!
Vidíte? Zase je prázdej ... Vidíte? Zase je prázdej ...
... jak se říká, slovan všude bratra má! I v Itálii :). ... jak se říká, slovan všude bratra má! I v Itálii :).
... "live google translate" :) ... Luigi, přítel věrný a ochotný v každé situaci! ... "live google translate" :) ... Luigi, přítel věrný a ochotný v každé situaci!
Bez doplňování energie by se brzy zavařil! Bez doplňování energie by se brzy zavařil!
... no, kamarádi, jestli už nemáte co nalejvat, tak nás nasměrujte do nějakýho jinýho podniku :). ... no, kamarádi, jestli už nemáte co nalejvat, tak nás nasměrujte do nějakýho jinýho podniku :).
Já jdu s nima! Já jdu s nima!
Klid, klid, nějak to vyřešíme! Nechcete si třeba zatancovat??? Se mnou? :) Klid, klid, nějak to vyřešíme! Nechcete si třeba zatancovat??? Se mnou? :)
Šenovskej rejdovák??? To já ale neumím ... Šenovskej rejdovák??? To já ale neumím ...
Tak se alespoň vyfotíme. A zazpíváme si? Tak se alespoň vyfotíme. A zazpíváme si?
Teď je to kompletní - "poslední večeře Páně" :) Teď je to kompletní - "poslední večeře Páně" :)
... že by si i cyklisti po etapě vyměňovali dresy??? :) ... že by si i cyklisti po etapě vyměňovali dresy??? :)
... to abys nikde nekecal, že to tady bylo jak u Suchánků! :) ... to abys nikde nekecal, že to tady bylo jak u Suchánků! :)
Dokud se to nevypije, tak ... ! Dokud se to nevypije, tak ... !
... no jo, dřív vám neodemknem! ... no jo, dřív vám neodemknem!
... povedlo se, nakonec gibona vypustili na svobodu :). ... povedlo se, nakonec gibona vypustili na svobodu :).
... ty vole, teď kudy??? ... ty vole, teď kudy???

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies