Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Limitka S-Works Sagan

Vytvořeno21.05.2019

Tretry a helma v edici Sagan – tak si kupte u nás nový střevíce a helmici v perleťových odstínech, kdy jindy!

Tretry a helma v edici Sagan - tak si kupte u nás nový střevíce a helmici v perleťových odstínech, kdy jindy! Tretry a helma v edici Sagan - tak si kupte u nás nový střevíce a helmici v perleťových odstínech, kdy jindy! ... jak se říká: "... není všechno zlato, co se třpytí..." Tady na ten citát můžete klidně zapomenout. Tenhle třpyt totiž symbolizuje hned tři (!) zlata :-D, takže tady je naopak třeba slogan doslova obrátit naruby! ... jak se říká: "... není všechno zlato, co se třpytí..." Tady na ten citát můžete klidně zapomenout. Tenhle třpyt totiž symbolizuje hned tři (!) zlata :-D, takže tady je naopak třeba slogan doslova obrátit naruby! Takže - pokud nejste s kontem na limitu, můžete směle pomýšlet na tuhle "limitku" :-D. A co pomýšlet, můžete si ji rovnou pořídit ... Takže - pokud nejste s kontem na limitu, můžete směle pomýšlet na tuhle "limitku" :-D. A co pomýšlet, můžete si ji rovnou pořídit ... ... v působivé perleti, která se doslova a do písmene perlí ve všech odstínech série. ... v působivé perleti, která se doslova a do písmene perlí ve všech odstínech série. Tak vám je tady na sluníčku a hlavně ty botky na botníku (jo, je to jenom lavička, ale hodí se to:-D) představujeme. Tak vám je tady na sluníčku a hlavně ty botky na botníku (jo, je to jenom lavička, ale hodí se to:-D) představujeme. ... pohodlná, ergonomická, hygienická, antibakteriální, elastická, estetická ... vystýlka. ... pohodlná, ergonomická, hygienická, antibakteriální, elastická, estetická ... vystýlka. ... vodě, potu, prachu, hmyzu, plivancům, smrkancům odolný povrch ... a dokonale funkční systém zapínání ... ... vodě, potu, prachu, hmyzu, plivancům, smrkancům odolný povrch ... a dokonale funkční systém zapínání ... ... a to v kterémkoliv barevném provedení + lehká, pevná, aero, ergo, anti, a vůbec - super helma :-D... ... a to v kterémkoliv barevném provedení + lehká, pevná, aero, ergo, anti, a vůbec - super helma :-D... ... vše vyladěno k dokonalosti! Nechcete se taky zatřpytit??? ... vše vyladěno k dokonalosti! Nechcete se taky zatřpytit??? Ani (možná :-D) nebude vadit, když budete sedlat stroj jiné značky. Ani (možná :-D) nebude vadit, když budete sedlat stroj jiné značky. Co? Jestli vám to doma dovolí??? Tak ať se podívají s vámi! Vždyť i ten kámen by se nechal obměkčit ... :-D Co? Jestli vám to doma dovolí??? Tak ať se podívají s vámi! Vždyť i ten kámen by se nechal obměkčit ... :-D Co k tomu ještě říct? Snad jen - no comment ... beru!:-D Co k tomu ještě říct? Snad jen - no comment ... beru!:-D
Přejít na e-shop

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies