Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipo růžovka, připravená na Giro :)!

Vytvořeno17.05.2019
Růžovou ti krinolínu koupím, dítě mé, až půjdeš jednou na veliký bál. Jakou jsem já tehdy měla, když mi srdce mé tvůj táta navždy tam při tanci vzal... (takhle to v 60-tých letech zpívala paní Judita Čeřovská :-D) Růžovou ti krinolínu koupím, dítě mé, až půjdeš jednou na veliký bál. Jakou jsem já tehdy měla, když mi srdce mé tvůj táta navždy tam při tanci vzal... (takhle to v 60-tých letech zpívala paní Judita Čeřovská :-D) Růžovou ti krinolínu koupím, dítě mé, až půjdeš jednou na veliký bál. Jakou jsem já tehdy měla, když mi srdce mé tvůj táta navždy tam při tanci vzal... (takhle to v 60-tých letech zpívala paní Judita Čeřovská :-D) Copak nám ta růžová tedy značí??? Copak nám ta růžová tedy značí??? Buď se tedy někdo stylově chystá na Giro (už brzy!) nebo, božínku, chce borec kamarádovi udělat radost :-D nebo že by se mohla těšit nějaká mladá, malá(XXS) dáma??? "C" je správně! Buď se tedy někdo stylově chystá na Giro (už brzy!) nebo, božínku, chce borec kamarádovi udělat radost :-D nebo že by se mohla těšit nějaká mladá, malá(XXS) dáma??? "C" je správně!
Tak tady je! Miniaturizovaný, ale přesto pravý, nefalšovaný CIPOLLINI THE ONE! — s uživateli Prologo, MCipollini, Lightweight a Pirelli. Tak tady je! Miniaturizovaný, ale přesto pravý, nefalšovaný CIPOLLINI THE ONE! — s uživateli Prologo, MCipollini, Lightweight a Pirelli.
.. a všude jako myška šedá, v kožíšku myším proklouznete :-D (Princezna se zlatou hvězdou na čele) Proto se tak hodí ty růžovoučké "mašle" - aby se nám holčina někde v chumlu neztratila :-D. .. a všude jako myška šedá, v kožíšku myším proklouznete :-D (Princezna se zlatou hvězdou na čele) Proto se tak hodí ty růžovoučké "mašle" - aby se nám holčina někde v chumlu neztratila :-D. Ono zase, uznejte, je někdy škoda ten soulad veškerých komponentů v přirozené karbonové šedi nějak narušovat - maximálně jen přizdobit takovou tou třešničkou - tedy omotávkou. Ono zase, uznejte, je někdy škoda ten soulad veškerých komponentů v přirozené karbonové šedi nějak narušovat - maximálně jen přizdobit takovou tou třešničkou - tedy omotávkou. ... uhlíková vlákna, kam se podíváš ... drží, pruží, tlumí, rotují, ... ... uhlíková vlákna, kam se podíváš ... drží, pruží, tlumí, rotují, ... Hele ta guma! (PIRELLI ZERO) Už od pohledu "lepí"! :-D Hele ta guma! (PIRELLI ZERO) Už od pohledu "lepí"! :-D A LW Meilenstein? Ty se točí...a točí... a točí... A LW Meilenstein? Ty se točí...a točí... a točí... ... dokud je nezpomalí čelisti brzd (SHIMANO ULTEGRA) ... ... dokud je nezpomalí čelisti brzd (SHIMANO ULTEGRA) ... ... dokud je nezpomalí čelisti brzd (SHIMANO ULTEGRA) ... ... dokud je nezpomalí čelisti brzd (SHIMANO ULTEGRA) ... ... od pantáty vedou dráty do stodoly nade vraty (Byl to ten slavný den, kdy k nám byl zaveden elektrický proud...) jo a pak ještě i k přesmykači!:-D ... od pantáty vedou dráty do stodoly nade vraty (Byl to ten slavný den, kdy k nám byl zaveden elektrický proud...) jo a pak ještě i k přesmykači!:-D A k šaltru, pravda, taky!!! A k šaltru, pravda, taky!!! Roztáčet LW se ale musí jen nožkama! Jinde ve stroji už další el "spotřebiče" nejsou. Roztáčet LW se ale musí jen nožkama! Jinde ve stroji už další el "spotřebiče" nejsou. Pod dívčí zadeček jedno vymazlené PROLOGO, aby se pěkně pohodlně sedělo a ten pohled ze zadních pozic nebyl rušený žádným vrtěním při hledání správné pozice ... :-D I když, někdy trochu toho vrtění ...!:-D Pod dívčí zadeček jedno vymazlené PROLOGO, aby se pěkně pohodlně sedělo a ten pohled ze zadních pozic nebyl rušený žádným vrtěním při hledání správné pozice ... :-D I když, někdy trochu toho vrtění ...!:-D Pohodlné, lehké, vzdušné, barevně ladí, ... Pohodlné, lehké, vzdušné, barevně ladí, ... Tak už jenom osedlat, rozjet a nechat se na tom skvostu vyvézt do nové "Dimension"! :-D Tak už jenom osedlat, rozjet a nechat se na tom skvostu vyvézt do nové "Dimension"! :-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies