Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

CIPO BOND pampeluše

Vytvořeno15.05.2019
Tak na co koukat dřív? Jarní zeleň? Sluníčkovsky rozzářené pampelišky? Kamuflovanej BOND, CIPOLLINI BOND??? Tak na co koukat dřív? Jarní zeleň? Sluníčkovsky rozzářené pampelišky? Kamuflovanej BOND, CIPOLLINI BOND??? Tak na co koukat dřív? Jarní zeleň? Sluníčkovsky rozzářené pampelišky? Kamuflovanej BOND, CIPOLLINI BOND??? ... opatrně s tou sekačkou! Nechte tu čerstvou zeleň, ať ještě dělá parádu! Zima byla dost dlouhá ... :-D ... opatrně s tou sekačkou! Nechte tu čerstvou zeleň, ať ještě dělá parádu! Zima byla dost dlouhá ... :-D Opalovačka na prvním sluníčku, to je nejvíc! Opalovačka na prvním sluníčku, to je nejvíc! ... v trávě se už ozývají první cvrčci a šťastný majitel už konečně uslyší i toho svého:-D. ... v trávě se už ozývají první cvrčci a šťastný majitel už konečně uslyší i toho svého:-D. Přesně "někde tady vzadu" je schovanej... Přesně "někde tady vzadu" je schovanej...
Cože? Že v Lidlu mají italskej tejden? To my máme v KOLOKRÁMu celej rok! Cože? Že v Lidlu mají italskej tejden? To my máme v KOLOKRÁMu celej rok!
Co je víc než nula? Supernula (Superzero)! A co je nejvíc? CIPOOOO!!! Co je víc než nula? Supernula (Superzero)! A co je nejvíc? CIPOOOO!!!
CIPO od nás ... CIPO od nás ...
... od nás z KOLOKRÁMu! ... od nás z KOLOKRÁMu!
Tady je jasno - sezení už je odzkoušené a plně vyhovuje. Tady je jasno - sezení už je odzkoušené a plně vyhovuje.
No a tady - taky nad slunce jasný - nejlepší volba! Klasická objímka a ještě ke všemu hezká! No a tady - taky nad slunce jasný - nejlepší volba! Klasická objímka a ještě ke všemu hezká!
Při letmém "Looku" směrem dozadu dolu je ledacos vidět: do čeho se bude šlapat, co se bude točit pod zadkem, že na brždění máme kotoučky od Shimana, ... Při letmém "Looku" směrem dozadu dolu je ledacos vidět: do čeho se bude šlapat, co se bude točit pod zadkem, že na brždění máme kotoučky od Shimana, ...
... pane Lorenc, nechybí vám něco? Piva tady nejsou! :-D Tak tedy ještě ty bidony, prosím, ... ... pane Lorenc, nechybí vám něco? Piva tady nejsou! :-D Tak tedy ještě ty bidony, prosím, ...
... přírodní, rustikální, barevně sladěné "stání" pro Mr Bonda ... ... přírodní, rustikální, barevně sladěné "stání" pro Mr Bonda ...
Taky máte ten pocit, že vždycky majiteli ten nový kousek tak trochu hodně :-D závidíte??? Taky máte ten pocit, že vždycky majiteli ten nový kousek tak trochu hodně :-D závidíte???
Dlouho už si tady nepostojí, teď, když si fotečky prohlížíte, už se pan majitel kochá novým přírustkem do rodiny - tak gratulujeme! Dlouho už si tady nepostojí, teď, když si fotečky prohlížíte, už se pan majitel kochá novým přírustkem do rodiny - tak gratulujeme!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies