Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

COLNAGO C60 GOLD EDITION

Vytvořeno10.05.2019
Zlatý zuby (bejvávalo...) už nefrčej..., ale zlatej řetěz... Zlatý zuby(bejvávalo...) už nefrčej..., ale zlatej řetěz ... Zlatý zuby(bejvávalo...) už nefrčej..., ale zlatej řetěz ... ... ke všemu na "zlaťáku" - COLNAGO C60 GOLD EDITION ... to z módy jen tak nevyjde :-D. ... ke všemu na "zlaťáku" - COLNAGO C60 GOLD EDITION ... to z módy jen tak nevyjde :-D. Tak trochu jsme vyservisovali :-D tenhle povedený kousek s neméně povedenými detaily. Tak trochu jsme vyservisovali :-D tenhle povedený kousek s neméně povedenými detaily. K pravidelným servisním úkonům přibývají dříve zcela neznámé - kontrola el. vedení, kapacita baterie, ... :-D ... ne, fakt nejste v autoservisu. K pravidelným servisním úkonům přibývají dříve zcela neznámé - kontrola el. vedení, kapacita baterie, ... :-D ... ne, fakt nejste v autoservisu. ... ještě že nemusíme kontrolovat vrstvení a překládání karbonové pleteniny - tu snad upekli správně, tak snad jedině kdyby majitel někde svůj stroj přetrhl vedví, tak se podíváme jen tak ze zvědavosti - o takové kontroly ale vůbec nestojíme!:-D ... ještě že nemusíme kontrolovat vrstvení a překládání karbonové pleteniny - tu snad upekli správně, tak snad jedině kdyby majitel někde svůj stroj přetrhl vedví, tak se podíváme jen tak ze zvědavosti - o takové kontroly ale vůbec nestojíme!:-D
... tak snad ještě přeměřit vrstvu zlacení v mikronech, jestli to pečlivý majitel nepřehání s pulírováním ... ... tak snad ještě přeměřit vrstvu zlacení v mikronech, jestli to pečlivý majitel nepřehání s pulírováním ...
Moderna střižená ve stylu klasiky - hezkej pohled, neníliž pravda? Moderna střižená ve stylu klasiky - hezkej pohled, neníliž pravda?
... ten trávník je jenom taková dekorace pro pózování, jinak tenhle stroj patří na asfalt a tam ať se roztáčí jeho kola a majitel si užívá! ... ten trávník je jenom taková dekorace pro pózování, jinak tenhle stroj patří na asfalt a tam ať se roztáčí jeho kola a majitel si užívá!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies