Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Kolokrám KaŠe - exteriér

Vytvořeno02.05.2019
Park kultury a oddechu a! A cyklistiky! Sídlo KOLOKRÁMu. Park kultury a oddechu a! A cyklistiky! Sídlo KOLOKRÁMu. Park kultury a oddechu a! A cyklistiky! Sídlo KOLOKRÁMu. Pro ty, kdo neví kudy, kam ... tudy! :-D Pro ty, kdo neví kudy, kam ... tudy! :-D Paprsky jarního sluníčka, modrý nebe nad hlavou, v KOLOKRÁMu je otevřeno ... co byste chtěli víc?! :-D Paprsky jarního sluníčka, modrý nebe nad hlavou, v KOLOKRÁMu je otevřeno ... co byste chtěli víc?! :-D ... kdo nemá nebo mu selže navigace - jste na místě, cíl je před vámi! ... kdo nemá nebo mu selže navigace - jste na místě, cíl je před vámi! Račte vstoupit! Račte vstoupit! Jo, někdo má s tou padesátkou v obci pořád problém - a přejede - vždycky je šance se vrátit. Jo, někdo má s tou padesátkou v obci pořád problém - a přejede - vždycky je šance se vrátit. Nebojte, nebudete "monitorováni" - to není pohled ze šmírovací kamery, to jen abyste viděli, že jaro je opravdu tady i u nás v KaŠe! Nebojte, nebudete "monitorováni" - to není pohled ze šmírovací kamery, to jen abyste viděli, že jaro je opravdu tady i u nás v KaŠe! ... a když si na ty bicykly budete chtít pořádně "posvítit", o patro níž máte možnost :-D. Těšíme se na návštěvu. ... a když si na ty bicykly budete chtít pořádně "posvítit", o patro níž máte možnost :-D. Těšíme se na návštěvu.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies