Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

POCit pokračování - POC skořápka a okuliare :)

Vytvořeno23.04.2019
Je tady jaro! Všechno kvete, všechno se vybarvuje ... Je tady jaro! Všechno kvete, všechno se vybarvuje ... Je tady jaro! Všechno kvete, všechno se vybarvuje ... I vy se můžete s POCitem rozkvetlé hlavy:-D prohánět krajinou! I vy se můžete s POCitem rozkvetlé hlavy:-D prohánět krajinou! A jako čmelák si to bzučet od pole k poli, od keře ke keři, od květu ke květu ... A jako čmelák si to bzučet od pole k poli, od keře ke keři, od květu ke květu ... ...a když si zapomenete ošetřit zadnici, možná ji budete mít také tak červenou, jako ten bručoun :-D! Ale ten POCit vám nikdo nevezme. ...a když si zapomenete ošetřit zadnici, možná ji budete mít také tak červenou, jako ten bručoun :-D! Ale ten POCit vám nikdo nevezme. Třeba můžete i dojetím nad tou krásou okolo slzet - nikdo si toho nevšimne. Vytuněné brýle vás ochrání. Ale proč se vlastně stydět? Klidně se o své POCity podělte... Třeba můžete i dojetím nad tou krásou okolo slzet - nikdo si toho nevšimne. Vytuněné brýle vás ochrání. Ale proč se vlastně stydět? Klidně se o své POCity podělte... ... ať si i ostatní mohou vyzkoušet, jaké to je, mít na hlavě tuhle velikonoční parádu! ... ať si i ostatní mohou vyzkoušet, jaké to je, mít na hlavě tuhle velikonoční parádu! Takže "blatouch" na hlavu, žluté brýle k tomu ... Takže "blatouch" na hlavu, žluté brýle k tomu ... ... a budete zaručeně in! Nebo cool? :-D ... a budete zaručeně in! Nebo cool? :-D Ale hlavně! Hlavně budete mít něco hezkýho a neobvyklýho a ta krásná jarní pohoda bude ještě pohodovějšííí! Ale hlavně! Hlavně budete mít něco hezkýho a neobvyklýho a ta krásná jarní pohoda bude ještě pohodovějšííí!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies