Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Bidony Elite (Giro, TdF, UCI)

Vytvořeno11.04.2019
Zákazníci mají přání, my jsme tady od toho, abychom je plnili. Tak se taky ale musíme trochu pochlubit i před širší veřejností: první dvě "kuželky" jsou jasný, ale ta třetí? Vy nevíte o tom novém předpisu UCI? Někteří televizní diváci si stěžují, že jim vadí občasné záběry ze závodů, kdy si kluci musí ulevit, tak nově budou v kapse dresu vozit speciální bidon WCC( WC for Cycling! ) :-D:-D:-D - samozřejmě je to z naší strany jen žertovná hříčka se zkratkou - to abychom předešli vášnivým diskuzím na netu:-D. Zákazníci mají přání, my jsme tady od toho, abychom je plnili. Tak se taky ale musíme trochu pochlubit i před širší veřejností: první dvě "kuželky" jsou jasný, ale ta třetí? Vy nevíte o tom novém předpisu UCI? Někteří televizní diváci si stěžují, že jim vadí občasné záběry ze závodů, kdy si kluci musí ulevit, tak nově budou v kapse dresu vozit speciální bidon WCC( WC for Cycling! ) :-D:-D:-D - samozřejmě je to z naší strany jen žertovná hříčka se zkratkou - to abychom předešli vášnivým diskuzím na netu:-D. Zákazníci mají přání, my jsme tady od toho, abychom je plnili. Tak se taky ale musíme trochu pochlubit i před širší veřejností: první dvě "kuželky" jsou jasný, ale ta třetí? Vy nevíte o tom novém předpisu UCI? Někteří televizní diváci si stěžují, že jim vadí občasné záběry ze závodů, kdy si kluci musí ulevit, tak nově budou v kapse dresu vozit speciální bidon WCC( WC for Cycling! ) :-D:-D:-D - samozřejmě je to z naší strany jen žertovná hříčka se zkratkou - to abychom předešli vášnivým diskuzím na netu:-D. Jak jste si mohli všimnout, tentokrát bidony dodala ELITE. Jak jste si mohli všimnout, tentokrát bidony dodala ELITE. Tady už jich je fakt skoro jako na bowlingu ... Tady už jich je fakt skoro jako na bowlingu ... ... tak kolik si jich objednáte vy??? ... tak kolik si jich objednáte vy???

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies