Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipo RB1K Ottanio

Vytvořeno09.04.2019
THE ONE - jedno kolo, jedna fotka a na ní naše jednička :) CIPOLLINI THE ONE. THE ONE - jedno kolo, jedna fotka a na ní naše jednička :) CIPOLLINI THE ONE. THE ONE - jedno kolo, jedna fotka a na ní naše jednička :) CIPOLLINI THE ONE. Proč bychom se nepochlubili, když to prodáváme? Proč bychom se nepochlubili, když to prodáváme? Není sice úplně hned na ráně, ale přesto nás ten pedál vyzývá - LOOK! Koukejte! :) Třeba jak mu sluší ta Dura ... mechanická. Není sice úplně hned na ráně, ale přesto nás ten pedál vyzývá - LOOK! Koukejte! :) Třeba jak mu sluší ta Dura ... mechanická. A hleďme! Na čem je to postavené? Na LW! Jistě, našlo by se vícero kol, která by mu slušela, ale máme je také v nabídce, tak proč toho nevyužít? A hleďme! Na čem je to postavené? Na LW! Jistě, našlo by se vícero kol, která by mu slušela, ale máme je také v nabídce, tak proč toho nevyužít? ... se všemi dalšími komponenty vytvářejí úchvatnou symbiózu kvalitních prvků, které dohromady tvoří jeden celek "k nakousnutí" :) ... nebo ke koupi??? :) ... se všemi dalšími komponenty vytvářejí úchvatnou symbiózu kvalitních prvků, které dohromady tvoří jeden celek "k nakousnutí" :) ... nebo ke koupi??? :) Šmírování zpoza keře povoleno. Vždyť hezký holky jsou taky rády, když se na ně koukáme nebo snad ne? :) Šmírování zpoza keře povoleno. Vždyť hezký holky jsou taky rády, když se na ně koukáme nebo snad ne? :) Kterej trouba vymyslel, že modrá a zelená spolu neladí?! Kterej trouba vymyslel, že modrá a zelená spolu neladí?! Karbon, něco duralu, ždibec gumy a pár gramů oceli a titanu - nemíchat! Protřepat! A je tady! Není to sice Mr Bond, ale ještě něco víc ... THE ONE! Karbon, něco duralu, ždibec gumy a pár gramů oceli a titanu - nemíchat! Protřepat! A je tady! Není to sice Mr Bond, ale ještě něco víc ... THE ONE! A Mário jednoho dne zavolal do Shimana: ?????????????—??????????????????????! Min'na, sono kiji ni sukoshi shapuna katto no katachi o ataete, sore o chosei shimashou!  Vy neumíte japonsky??? Tak jo, něco ve stylu: ... kluci, dejte tý Duře trochu ostřejc řezaný tvary, ať mi to stím rámem ladí ... :) A Mário jednoho dne zavolal do Shimana: ?????????????—??????????????????????!
Min'na, sono kiji ni sukoshi shapuna katto no katachi o ataete, sore o chosei shimashou!
Vy neumíte japonsky??? Tak jo, něco ve stylu: ... kluci, dejte tý Duře trochu ostřejc řezaný tvary, ať mi to stím rámem ladí ... :)
... a ty tvary a vlastně celej ten komplet natolik uchvátily zájemce, až se z něj stal spokojenej zákazník s úsměvem na tváři. Jak jinak?!!! :) ... a ty tvary a vlastně celej ten komplet natolik uchvátily zájemce, až se z něj stal spokojenej zákazník s úsměvem na tváři. Jak jinak?!!! :) A ten na něm teď s radostí poletí vstříc dosud nepoznaným zážitkům a vy ostatní? Vy už jenom zezadu uvidíte maximálně tohle ... :) A ten na něm teď s radostí poletí vstříc dosud nepoznaným zážitkům a vy ostatní? Vy už jenom zezadu uvidíte maximálně tohle ... :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies