Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipollini MCM

Vytvořeno04.04.2019
Zákazník už to nemohl vydržet a ohlásil se, že je na cestě! Zákazník už to nemohl vydržet a ohlásil se, že je na cestě! Zákazník už to nemohl vydržet a ohlásil se, že je na cestě! No jo, pro tohle. No jo, pro tohle. Sakra, je středa, blíží se odpoledne, do... ! :-D Sakra, je středa, blíží se odpoledne, do... ! :-D Svítí sluníčko, všichni už se vidí bůhvíkde a my nestíháme! Svítí sluníčko, všichni už se vidí bůhvíkde a my nestíháme!
Dostrojit, upravit, naladit, poladit, přeladit, vyladit, doladit, seřídit, vyleštit, vycídit, ... je to práce pro vraha, takhle nahonem! Dostrojit, upravit, naladit, poladit, přeladit, vyladit, doladit, seřídit, vyleštit, vycídit, ... je to práce pro vraha, takhle nahonem!
Ruce se klepou, čelo se rosí, tepy letí nahoru, nervy jsou na pochodu. Ruce se klepou, čelo se rosí, tepy letí nahoru, nervy jsou na pochodu. Všechno maká - točí se kola, točí se převodníky, točí se univerzála, koník jezdí sem a tam, ... Všechno maká - točí se kola, točí se převodníky, točí se univerzála, koník jezdí sem a tam, ... Tenhle "načipovanej" CIPOLLINI MCM (model 2019) jde do světa, tak to taky musí vypadat! Tenhle "načipovanej" CIPOLLINI MCM (model 2019) jde do světa, tak to taky musí vypadat! Kdo má ruce a nohy, musí bejt v pohybu, stroje se musí rozběhnout na nejvyšší točky! Tak abych to asi zapnul ... :-D Kdo má ruce a nohy, musí bejt v pohybu, stroje se musí rozběhnout na nejvyšší točky! Tak abych to asi zapnul ... :-D Ty nevíš kolik? Tu míru musíš mít přeci ve voku!:-D Ty nevíš kolik? Tu míru musíš mít přeci ve voku!:-D Je to od nás, tak ať se nemusíme stydět! Je to od nás, tak ať se nemusíme stydět! Ještě tady! Rychle! Ať tam ty pedály pasujou. Ještě tady! Rychle! Ať tam ty pedály pasujou. Podržte to, pusťte emulzi a dejte tomu točky. Podržte to, pusťte emulzi a dejte tomu točky. Nesmí se zapomenout na žádnej detail, každá nečistota, nerovnost, nesoulad - musí pryč! Nesmí se zapomenout na žádnej detail, každá nečistota, nerovnost, nesoulad - musí pryč! Leštit a leštit až do finálního lesku. Žádná chybička se nepřipouští. Leštit a leštit až do finálního lesku. Žádná chybička se nepřipouští. Jak? Přiměřeně? Kolik to asi je??? Jak? Přiměřeně? Kolik to asi je??? Dílna ztichla, stroje se zastavily, zákazník už funí na schodech ... :-D Pro větší efekt by se ještě hodilo podotknout, že plnokrevník už netrpělivě hrabe kopytem ... Tak snad, že se nedočkavostí chvěje řetěz :-D. Dílna ztichla, stroje se zastavily, zákazník už funí na schodech ... :-D Pro větší efekt by se ještě hodilo podotknout, že plnokrevník už netrpělivě hrabe kopytem ... Tak snad, že se nedočkavostí chvěje řetěz :-D.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies