Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Kůže POC

Vytvořeno26.03.2019
Zřejmě nadešel čas, trochu se "překabátit" - navlíct novou kůži. Zřejmě nadešel čas, trochu se "překabátit" - navlíct novou kůži. Zřejmě nadešel čas, trochu se "překabátit" - navlíct novou kůži. ... ve skladě to je POC, kam se podíváš! Tak proč to nemít i na... ... ve skladě to je POC, kam se podíváš! Tak proč to nemít i na... ... na novým vystajlovaným cyklistickým oblečku? :-D ... na novým vystajlovaným cyklistickým oblečku? :-D Žádná sponzorská bomba z toho sice nekouká, ale aspoň budu mít ten POCit!:-D Žádná sponzorská bomba z toho sice nekouká, ale aspoň budu mít ten POCit!:-D Tak schválně, na kolika místech a kde všude to logo bude? Tak schválně, na kolika místech a kde všude to logo bude? Něco už jste viděli na gatích, něco bude nahoře, tady dole taky cosi vykukuje ... Něco už jste viděli na gatích, něco bude nahoře, tady dole taky cosi vykukuje ... Až zkrátka někde na silnici zahlédnete takhle poPOCovanýho cyklistu, budu to asi já :-D. Až zkrátka někde na silnici zahlédnete takhle poPOCovanýho cyklistu, budu to asi já :-D. Popelka to měla v oříšku, já se musím spokojit s krabičkou! Ale kdo ví, možná začneme cyklistickej komplet nabízet v originálním balení - v kokosáku! Aby se tam vešel i škopek na hlavu! Popelka to měla v oříšku, já se musím spokojit s krabičkou! Ale kdo ví, možná začneme cyklistickej komplet nabízet v originálním balení - v kokosáku! Aby se tam vešel i škopek na hlavu!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies