Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Continental 5000

Vytvořeno25.01.2019


Přejít na eshop
Hadi se zatím ještě z kůže nesvlíkaj, ale my vám už teď můžeme nabídnout nějakou tu hadici, abyste, až to přijde, měli co navlíknout... Hadi se zatím ještě z kůže nesvlíkaj, ale my vám už teď můžeme nabídnout nějakou tu hadici, abyste, až to přijde, měli co navlíknout... Tady jsou - dorazily CONTI 5000 Tady jsou - dorazily CONTI 5000 Zřejmě od nich můžeme očekávat nevšední věci! Alespoň nám to avizuje upozornění na složení směsi - ta bude asi pěkně "pálivá" - černé papričky lecos napovídají :) ... Zřejmě od nich můžeme očekávat nevšední věci! Alespoň nám to avizuje upozornění na složení směsi - ta bude asi pěkně "pálivá" - černé papričky lecos napovídají :) ... Německá technika - na jakýkoliv ráfek ji můžete navléknout a vypálit do asfaltu díru! Německá technika - na jakýkoliv ráfek ji můžete navléknout a vypálit do asfaltu díru! Co k tomu ještě dodat? My jsme naskladnili, vy objednávejte! Co k tomu ještě dodat? My jsme naskladnili, vy objednávejte!
Přejít na eshop

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies