Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Blbej sen / Projekt 44 :)

Vytvořeno23.01.2019
Nedávno se mi zdál sen - volal mi Bůh a povídá: "... kámo, já to tady trochu vedu, jestli je Ti známo :), jak bych to řekl, no víš, nechce se mi, ale mám tisíce zbloudilejch pacientů a jen jednu Zemi. Tak si synku zase zabal na ten váš cyklistickej "vostrof". Víš jak - kolo, trenky a sežeň si tam nějakýho vostrýho parťáka! Je mi líto, ale musím to točit, bude to projekt 44 a zrovna to tak blbě vyšlo, že Ty nemůžeš s kolem ve 44 letech jen tak skončit :), tisíce let je to tak dáno, sraz je teda zejtra u "devítky" v deset ráno!" :-) Pokud vše přeskočím, tak je to samozřejmě blbej nápad a bude to dost bolet... Nicméně to tak mám a chci to zkusit. Jedna sezona, víc to nedám...chci se pak začít sám věnovat na plno rodince a malýmu Matteo Trenkinovi. Chtěl bych se kolem letos bavit, trochu nechat odpočinout hlavu po pár letech stresu a nervů - ať se to klidně v práci posere! Chci ukázat lidem cestu, že nikdy není pozdě na sport, že se dá dělat spousta věcí, pokud tomu sám věříš a taky něco obětuješ. Prostě, že po čtyříctce nejsi starej :)... vlastně ani po "čtyřiačtyřicítce" :-D! Ještě, že jsem se vzbudil :), asi začnu brát drogy, abych se s toho dostal. Fuj to byl blbej sen, takže dobré ráno! Cuba Libre ... vostrýho kámoše jsem na "vostofě" našel celkem rychle, umí poručit větru i dešti a tak se nemusíte bát, že byste nevyjeli na trénink i když padaj trakaře... ... vostrýho kámoše jsem na "vostofě" našel celkem rychle, umí poručit větru i dešti a tak se nemusíte bát, že byste nevyjeli na trénink i když padaj trakaře... ...co bolí to posílí ... a že to někdy bolí! To teda bude asi síla... ...co bolí to posílí ... a že to někdy bolí! To teda bude asi síla...
... nebo to někdy vypadá, že může taky upadnout....viz. moje bolavý koleno a vazy :) ... nebo to někdy vypadá, že může taky upadnout....viz. moje bolavý koleno a vazy :) ... a když to upadne, tak to sežereme a nejraději syrový - z toho je energie :)! ... a když to upadne, tak to sežereme a nejraději syrový - z toho je energie :)! ... takhle nějak by mohlo vypadat logo k zmíněnému projektu 44 , jen vyměnit číslovku! Co vy na to? ... takhle nějak by mohlo vypadat logo k zmíněnému projektu 44 , jen vyměnit číslovku! Co vy na to? ... tisíce let je to tak dáno....v hlavním městě v Palmě byl 21.1. opět velký svátek (San Sebastian) ! ... tisíce let je to tak dáno....v hlavním městě v Palmě byl 21.1. opět velký svátek (San Sebastian) ! ... takhle se slavilo že kolokrámníci konečně jedou domů a bude chvíli klid. ... takhle se slavilo že kolokrámníci konečně jedou domů a bude chvíli klid.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies