Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Prší prší jen se leje, kam dnes Štyby pojedeme?

Vytvořeno18.01.2019
Baltazar Radek je momentálně vyřazenej z boje a fouká si doma bolístky, a proto jsme museli ráno na "devítce" udělat konkurz, výběrko nebo jak se taky říká, casting na náhradníka. Uchazečů o roli nebylo mnoho. Vedle našeho černého přítele s digitálníma pendlovkama tu byl pouze CX navrátilec a náš kámoš Zdenda Štybarů. Takže volba byla jednoznačná, nebyl to černoch s orlojem, ale tím třetím do party se nakonec nestal nikdo jiný, než náš Štyby. Avšak Zdeněk nám hned od startu začal dělat problémy :). Dostal nový, nablýskaný pracovní nástroj jménem Venge, ale baterky do jeho watťáku už jako příslušenství nedostal.... byl tedy dost nervózní, protože si nebyl jistý, jestli se vůbec naše jízda dá nazvat tréninkem, či jak sám říká, " jestli zrovna neparkujeme":). Cesto jsme tak vedle štelování výšky sedla a nastavení předozadní pozice objížděli elektro speciálky a naháněli, kde budou mít nový monočlánky :) Štěstí s nákupem nás nakonec, po několika zastávkách, zaválo opět do městečka Alaro, do již zmíněné kavárny a obchodu Cycling Planet. Zřejmě nás tam táhl, vedle výborné místní kávy, i ten jejich duhovej záchod :). Mezitím venku začalo lejt jak z konve, tak jsme si u kávy zpívali - pokud neprší tak nezmoknem :). Byla to nakonec jen krátká přeháňka, co nás vytrhla z tréninku. Štyby zatím vyměnil v klidu baterky, rozdal autogramy a nechal se vyfotit s místníma kočandama...vypadalo to, jako by sem přijela nějaká rocková hvězda. Cestou zpět nám tak pod dohledem jeho zkalibrovaného přístroje ukázal, že je z těch cyklokrosů opravdu rozlítanej a chvílema se jela poměrně slušná kudla :)...měřili jsme si watty ale asi i volty a možná i ampéry :). Byl jsem rád (a myslím, že i Kuba ), když nás kousek od svého domu po 100 kilometrech opustil a jel s rodinkou na oběd - to už jsme totiž pomalu ale jistě začínali měřit i ODPOR :) ! Mohli jsme tak konečně v klidu vyrazit polykat další porci vytrvalostních a vlastně dnes po prvním "závodě" taky prvních (regeneračních :) )kilometrů, které nebyly v červenejch číslech. Bohužel jsme doma zapomněli blatníky a gumáky, a to nás počasí vytrestalo dokonce dvakrát! Ještě teď sušíme. :)..na hotelu nemáme pračku ani sušičku :)...jen samý starý(už "vysušený" :) ) německý důchodkyně. Váš písmák Richard Je to on, ten náš klasikářskej démon! Je to on, ten náš klasikářskej démon! ...jela se kudla, což svědčí o tom, že se chtěl Svoboďák zastřelit...hrála se totiž hra, kdo první umře vyhrál :)! ...jela se kudla, což svědčí o tom, že se chtěl Svoboďák zastřelit...hrála se totiž hra, kdo první umře vyhrál :)! Halo, halo, neměřím! Nemáte s sebou nějaký baterky? Halo, halo, neměřím! Nemáte s sebou nějaký baterky? Kde se dnes zastavilo tam se podepisovalo :) Kde se dnes zastavilo tam se podepisovalo :) Přejdi Jordán, řeku všech nadějí...teda moře TVL.... Přejdi Jordán, řeku všech nadějí...teda moře TVL....

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies