Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Malý testík znalostí

Vytvořeno11.01.2019
1. Tady něco "smrdí" :-) !? a) samochvála, b) spálená guma, c) rozpálený karbonový brzdový kotouče (správná odpověď: c) Protože když už to obouvají takové značky, tak to už něco znamená. Třeba to, že samochvála je zbytečná a taky se jen tak nedají z asfaltu urvat, takže i to b) se jaksi "nehodí" :-)) 2. Kde je lepší PIRELLI obouvat - a) na rychlý sporťáky nebo za b) na rychlý bicykly? (správná odpověď: a) i b) ! Je to sázka na jistotu) 3. Kde může cyklista nejlíp tyhle gumy sehnat? a) v KOLOKRÁMu nebo za b) "někde jinde" :-D? (správná odpověď: no přeci za aaaaáááááá!!! :-D) 1. Tady něco "smrdí" :-) !? a) samochvála, b) spálená guma, c) rozpálený karbonový brzdový kotouče (správná odpověď: c) Protože když už to obouvají takové značky, tak to už něco znamená. Třeba to, že samochvála je zbytečná a taky se jen tak nedají z asfaltu urvat, takže i to b) se jaksi "nehodí" :-)) 2. Kde je lepší PIRELLI obouvat - a) na rychlý sporťáky nebo za b) na rychlý bicykly? (správná odpověď: a) i b) ! Je to sázka na jistotu) 3. Kde může cyklista nejlíp tyhle gumy sehnat? a) v KOLOKRÁMu nebo za b) "někde jinde" :-D? (správná odpověď: no přeci za aaaaáááááá!!! :-D) 1. Tady něco "smrdí" :-) !? a) samochvála, b) spálená guma, c) rozpálený karbonový brzdový kotouče
(správná odpověď: c) Protože když už to obouvají takové značky, tak to už něco znamená. Třeba to, že samochvála je zbytečná a taky se jen tak nedají z asfaltu urvat, takže i to b) se jaksi "nehodí" :-))
2. Kde je lepší PIRELLI obouvat - a) na rychlý sporťáky nebo za b) na rychlý bicykly?
(správná odpověď: a) i b) ! Je to sázka na jistotu)
3. Kde může cyklista nejlíp tyhle gumy sehnat? a) v KOLOKRÁMu nebo za b) "někde jinde" :-D?
(správná odpověď: no přeci za aaaaáááááá!!! :-D)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies