Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Park Tool :)

Vytvořeno21.12.2018
K nám do KaŠova již Ježíšek dorazil a přivezl novou a dlouho vysněnou dílnu :-D, respektive zatím "jen" pořádnej vercajk od Park Tool...nové profi skříně a ponky od firmy Polák jsou ještě na cestě. Balíky, krabice a není jich málo ... copak nám to nadělil :-D ??? K nám do KaŠova již Ježíšek dorazil a přivezl novou a dlouho vysněnou dílnu :-D, respektive zatím "jen" pořádnej vercajk od Park Tool...nové profi skříně a ponky od firmy Polák jsou ještě na cestě. Balíky, krabice a není jich málo ... copak nám to nadělil :-D ??? K nám do KaŠova již Ježíšek dorazil a přivezl novou a dlouho vysněnou dílnu :-D, respektive zatím "jen" pořádnej vercajk od Park Tool...nové profi skříně a ponky od firmy Polák jsou ještě na cestě.
Balíky, krabice a není jich málo ... copak nám to nadělil :-D ???
... no jestli tam bude všechno, co bylo v dopisu Ježíškovi ... byl jsem celej rok docela hodnej ;-), někdy ... Následná montáž bude už jen radost! Ještě dořešit pořádnou ledničku na pivo a nebude to mít chybu! ... no jestli tam bude všechno, co bylo v dopisu Ježíškovi ... byl jsem celej rok docela hodnej ;-), někdy ...
Následná montáž bude už jen radost! Ještě dořešit pořádnou ledničku na pivo a nebude to mít chybu!
Teď už jenom udělat si čas a v klídku a v pohodě vybalovat, sestavovat, kompletovat - pořádně se s tím vším "pomazlit" ... Jo a nezapomenout na tu lednici a něco do ní, aby bylo pro co šáhnout ;-)! Děkujeme tímto panu Kubovi a jeho firmě Pedalsport za pomoc a podporu! Teď už jenom udělat si čas a v klídku a v pohodě vybalovat, sestavovat, kompletovat - pořádně se s tím vším "pomazlit" ... Jo a nezapomenout na tu lednici a něco do ní, aby bylo pro co šáhnout ;-)!
Děkujeme tímto panu Kubovi a jeho firmě Pedalsport za pomoc a podporu!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies