Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Nic

Vytvořeno21.11.2018
Nic. Nic nedělejte, nad ničím nepřemýšlejte ...(nic neřeš, nic nepřepínej :-D!) ... jenom se dívejte. Nic jsme tím nechtěli vyjádřit, nehledejte v tom "žádnou vědu", na nic nepřijdete. Buď se vám to bude líbit nebo ... ona totiž hranice mezi nádherou a kýčem je někdy tak tenká, že stačí krůček a jste v ... :-D. Tak to trochu odlehčíme - hezká krajina, hezký kolo, tak si vypomůžeme citací části básně Janka "Cyklisty"(Ján Kollár / Slávy dcera ;-) ): ... stůj noho, posvátná místa jsou, kamkoli kráčíš ...! Tak nikam nechoďte, nikam nelezte, popadněte bicykly a vyražte se kochat krásami podzimní krajiny! Nic. Nic nedělejte, nad ničím nepřemýšlejte ...(nic neřeš, nic nepřepínej :-D!) ... jenom se dívejte. Nic jsme tím nechtěli vyjádřit, nehledejte v tom "žádnou vědu", na nic nepřijdete. Buď se vám to bude líbit nebo ... ona totiž hranice mezi nádherou a kýčem je někdy tak tenká, že stačí krůček a jste v ... :-D. Tak to trochu odlehčíme - hezká krajina, hezký kolo, tak si vypomůžeme citací části básně Janka "Cyklisty"(Ján Kollár / Slávy dcera ;-) ): ... stůj noho, posvátná místa jsou, kamkoli kráčíš ...! Tak nikam nechoďte, nikam nelezte, popadněte bicykly a vyražte se kochat krásami podzimní krajiny! Nic. Nic nedělejte, nad ničím nepřemýšlejte ...(nic neřeš, nic nepřepínej :-D!) ... jenom se dívejte. Nic jsme tím nechtěli vyjádřit, nehledejte v tom "žádnou vědu", na nic nepřijdete. Buď se vám to bude líbit nebo ... ona totiž hranice mezi nádherou a kýčem je někdy tak tenká, že stačí krůček a jste v ... :-D. Tak to trochu odlehčíme - hezká krajina, hezký kolo, tak si vypomůžeme citací části básně Janka "Cyklisty"(Ján Kollár / Slávy dcera ;-) ): ... stůj noho, posvátná místa jsou, kamkoli kráčíš ...! Tak nikam nechoďte, nikam nelezte, popadněte bicykly a vyražte se kochat krásami podzimní krajiny!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies