Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

To je on, mého srdce šampion!

Vytvořeno22.10.2018
Tak ti nevím, letos … ne že by to bylo špatný, ale nějak mě nic úplně nedostalo, jak se říká, do kolen … Tak ti nevím, letos … ne že by to bylo špatný, ale nějak mě nic úplně nedostalo, jak se říká, do kolen …
Nebo že by přeci jenom? :) Nebo že by přeci jenom? :)
Tak tohle si musím vyfotit, abych to mohl doma ukázat malýmu Trenkinovi :). Tak tohle si musím vyfotit, abych to mohl doma ukázat malýmu Trenkinovi :).
Taky jste už konečně chtěli něco fakt luxusního? Něco, co má ty správný grády? Tak tady to je! Taky jste už konečně chtěli něco fakt luxusního? Něco, co má ty správný grády? Tak tady to je!
To je on, mého srdce šampion! Na novém Superrecordu – čistokrevnej Ital! CIPOLLINI The One! To je on, mého srdce šampion! Na novém Superrecordu – čistokrevnej Ital! CIPOLLINI The One!
… italská sochařská škola nezanikla, bohudík! … italská sochařská škola nezanikla, bohudík!
Mechanika si může dovolit být trochu filigránštější a je to parádní prácička. Mechanika si může dovolit být trochu filigránštější a je to parádní prácička.
Více “ohraněné“ tvary čelistí nádherně korespondují se stylem stavby – dobrá práce! Více “ohraněné“ tvary čelistí nádherně korespondují se stylem stavby – dobrá práce!
Nemůžu si pomoci, pro mě nejkrásnější sedlo – moderní s “klasickými“ geny – a že jsem se na něm nějaký ten rok naseděl! :) Nemůžu si pomoci, pro mě nejkrásnější sedlo – moderní s “klasickými“ geny – a že jsem se na něm nějaký ten rok naseděl! :)
Aerodynamické, dobře uchopitelné tvary řiditek “od dědy“ :). Aerodynamické, dobře uchopitelné tvary řiditek “od dědy“ :).
Tady je vše v karbonové pletenině, nic se s ničím navzájem neruší … Tady je vše v karbonové pletenině, nic se s ničím navzájem neruší …
… i tady – líbivé. … i tady – líbivé.
Tohle je grande parata! Krásný! Tady nevadí ani to nové logo … Tohle je grande parata! Krásný! Tady nevadí ani to nové logo …
… noco? Když jeden chodí na hodiny k Michelangelovi … to se to pak sochaří! … noco? Když jeden chodí na hodiny k Michelangelovi … to se to pak sochaří!
Tady také bez chybičky – jednoduché, strohé zakončení vidlice – jednoduchá nába bez parádiček. Tady také bez chybičky – jednoduché, strohé zakončení vidlice – jednoduchá nába bez parádiček.
U některých tvarů se možná tvůrci nechali inspirovat Terminátorem – decentně. U některých tvarů se možná tvůrci nechali inspirovat Terminátorem – decentně.
Věříme, že uchycení bude spolehlivé, funkční. Hezké to je … :) Věříme, že uchycení bude spolehlivé, funkční. Hezké to je … :)
… tak to už je asi tak z toho našeho výletu všechno. Teď už jenom zavolat domů, že se vracíme … … tak to už je asi tak z toho našeho výletu všechno. Teď už jenom zavolat domů, že se vracíme …

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies