Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Made in Italy / směsice

Vytvořeno25.09.2018
Asi nebylo zbytí – Cipollini už nebude svištět jenom po asfaltu … Asi nebylo zbytí – Cipollini už nebude svištět jenom po asfaltu … Asi nebylo zbytí – Cipollini už nebude svištět jenom po asfaltu … … na tý přední vidli to píšou. … na tý přední vidli to píšou. Prezentace, jak má být. Ne jenom očumovat, ale kdo se cítí, tak si vybere a vyrazí na testovačku. Prezentace, jak má být. Ne jenom očumovat, ale kdo se cítí, tak si vybere a vyrazí na testovačku. … Mário to má v merku! … Mário to má v merku! … kdo neodjel, může tady zatím zevlovat a … … kdo neodjel, může tady zatím zevlovat a … … pokecat s lidma z branže – jak je to u nich, jak je to u nás :) ... … pokecat s lidma z branže – jak je to u nich, jak je to u nás :) ... … ten, kdo se teprve chystá vyrazit, může se posilnit … … ten, kdo se teprve chystá vyrazit, může se posilnit … … schovejte se s tím! Ta šunka voní až sem, kdo to má vydržet?! … schovejte se s tím! Ta šunka voní až sem, kdo to má vydržet?! Projedem se tady po štěrku mezi zelení? :) Projedem se tady po štěrku mezi zelení? :) … musíte ale někdo skočit pro pedály! … musíte ale někdo skočit pro pedály! Neé, tady z toho je neberte! To má sice taky dvě kola … ale tohle dělá na silnici hrozný věci! Když se pozorně podíváte na okraje gum, tak si všimnete, že ten, kdo na ní přijel ani zdaleka nevyužívá schopností stroje – možná je to ale pro něj dobře. Neé, tady z toho je neberte! To má sice taky dvě kola … ale tohle dělá na silnici hrozný věci! Když se pozorně podíváte na okraje gum, tak si všimnete, že ten, kdo na ní přijel ani zdaleka nevyužívá schopností stroje – možná je to ale pro něj dobře. … když už se motáme okolo toho muzea p.Agusty – tak třeba tohle (jinak značka už dlouhá léta úzce spolupracuje s firmou Bell). … když už se motáme okolo toho muzea p.Agusty – tak třeba tohle (jinak značka už dlouhá léta úzce spolupracuje s firmou Bell). … trochu nostalgie a něco pro zrychlení tepu – pro znalce. … trochu nostalgie a něco pro zrychlení tepu – pro znalce. Mike Hailwood, John Surtees, Phil Read, Gianfranco Bonera, Armando Torracca a samozřejmě hvězdný Giacommo Agostini!!! Tihle pánové značku MV Agusta proslavili v celém světě. Dodnes se nedá zapomenout na řezavý zvuk vytočeného čtyřtaktu MV třeba na staré brněnské trati! Lidi, to byl sen! Mike Hailwood, John Surtees, Phil Read, Gianfranco Bonera, Armando Torracca a samozřejmě hvězdný Giacommo Agostini!!! Tihle pánové značku MV Agusta proslavili v celém světě. Dodnes se nedá zapomenout na řezavý zvuk vytočeného čtyřtaktu MV třeba na staré brněnské trati! Lidi, to byl sen! Nějaký ten rok se tomu řemeslu asi věnovali … :) Nějaký ten rok se tomu řemeslu asi věnovali … :) … jenom o trochu víc tlačítek než na vašem Garminu :). … jenom o trochu víc tlačítek než na vašem Garminu :). … podle těch „bandasek“ na podvěsech – tohle asi neumí jenom lítat … … podle těch „bandasek“ na podvěsech – tohle asi neumí jenom lítat …

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies