Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Lehkovážná kombinace :)

Vytvořeno04.09.2018
"Lehkovážná(LW) kombinace" - Cipollini Bond Camo & Lightweight "Lehkovážná(LW) kombinace" - Cipollini Bond Camo & Lightweight "Lehkovážná(LW) kombinace" - Cipollini Bond Camo & Lightweight ... takové nenápadné eso nebo žolík v rukávu, ... jak chcete ... takové nenápadné eso nebo žolík v rukávu, ... jak chcete ... nebo jen taková zkušební příprava, jak by se stavba mohla vyvíjet ... ... nebo jen taková zkušební příprava, jak by se stavba mohla vyvíjet ... Sice ve stadiu příprav, ale maskovat se umí obstojně. Za takové mimikry by se nemusel stydět kdejaký motýl nebo můra na kmeni stromu ... Sice ve stadiu příprav, ale maskovat se umí obstojně. Za takové mimikry by se nemusel stydět kdejaký motýl nebo můra na kmeni stromu ... Proč zrovna LW? No, na něco jsme ho postavit museli, aby neryl vidlí v písku. Ještě řekněte, že k němu nesedí! ;-) Proč zrovna LW? No, na něco jsme ho postavit museli, aby neryl vidlí v písku. Ještě řekněte, že k němu nesedí! ;-) ... když si srolujete o nějaký ten článek níž na našem FB, dozvíte se, co ta 24 znamená. Nebo jste si už vzpomněli? :-D ... když si srolujete o nějaký ten článek níž na našem FB, dozvíte se, co ta 24 znamená. Nebo jste si už vzpomněli? :-D "Hadice" od Continentalu taky nemusíme nijak zvlášť představovat - jak vyplývá už z jejich názvu, jsou plně kompetentní pro splnění našich/vašich požadavků na svižnou, bezpečnou jízdu. "Hadice" od Continentalu taky nemusíme nijak zvlášť představovat - jak vyplývá už z jejich názvu, jsou plně kompetentní pro splnění našich/vašich požadavků na svižnou, bezpečnou jízdu. ... a s těmi koly si bezvadně rozumí, takže si na sebe klidně nechaly "vytetovat" jejich název. :-) ... a s těmi koly si bezvadně rozumí, takže si na sebe klidně nechaly "vytetovat" jejich název. :-) Je to tak, ať se to někomu líbí nebo nelíbí, kotouče už na silnicích zdomácněly. Je to tak, ať se to někomu líbí nebo nelíbí, kotouče už na silnicích zdomácněly. ... stejně tak, jako "jedenáctka". ... stejně tak, jako "jedenáctka". Už jste hodně zvědaví, čím vším ho "ověsíme"? ;-) Vyčkejte ... Už jste hodně zvědaví, čím vším ho "ověsíme"? ;-) Vyčkejte ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies